Ubedljiva pobeda Kraljevice protiv desetkovanog Rtnja 2016!

FSU KRALJEVICA (Zaječar) – OFK RTANJ 2016 (Boljevac) 5:0 (2:0)

Pomoćni teren na Kraljevici
Gledalaca: 50
Glavni sudija: Žaklina Filipović (Knjaževac)
Strelci: Antić u 6., Aleksić u 29. i 50., Žikić u 47. i Radović u 59. minutu

FSU KRALJEVICA: Miladinović, A. Gligorijević, Ćosić, Stojković, D. Brkić (od 61. Mladenović), Radanović (od 46. Prvulović), M. Gligorijević, Radović, Antić, M. Brkić (od 46. Žikić), Aleksić

OFK RTANJ 2016: Živadinović, Barbulović, Mladenović, Veličković, Jelenković, Toroglanović, Živković, Vučković, Dujkić, Urošević, Paunović

Igrač utakmice: Stefan Antić (FSU Kraljevica)

FSU Kraljevica ostvarila je još jednu ubedljivu pobedu. Nakon prošlog kola i pet postignutih golova na gostovanju u Podvisu, novu goleadu upisali su protiv desetkovanog OFK Rtnja 2016.

Mrežu gostiju načeo je Antić već u 6. minutu odličnim solo prodorom sa desne strane.
U 29. minutu najbolji strelac ove ekipe Nikola Aleksić postiže gol za 2:0 pa se tim rezultatom i otišlo na odmor.
Peh za goste dogodio se pred sam kraj poluvremena kada je štoper Veličković zbog povrede morao da svoj tim ostavi sa igračem manje u polju u preostalih 45 minuta.
Rezervista Žikić postigao je gol praktično u svom prvom dodiru sa loptom na startu drugog poluvremena, a mrežu gostiju do kraja susreta pogodili su ponovo Aleksić i Stefan Radović.

U narednom kolu FSU Kraljevica gostuje Omladincu u Grezni dok OFK Rtanj 2016 dočekuje Hajduk.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.