Sinđelić se vratio na lidersku poziciju sa nova tri boda, Delijski Vis nije uspeo da dobru igru pretvori u bodove!

U 13. kolu zone Centar ekipa Sineđlića je na svom terenu dočekala ekipu Delijski Vis, što bi se reklo gradski derbi. Sinđelić posle 12 odigranih mečeva zauzima 2. mesto sa 30 osvojenih bodova, dok ekipa Delijski Vis ima 7 bodova i nalazi se na 15. mestu na tabeli.

Dojučerašnji sprskoligaš i svakako najbolja ekipa u zoni Centar je po mišljenju mnogih imala lak zadatak u meču protiv današnjeg protivnika, ali već u 5. minutu se stvari menjaju.

Kapiten domaćina Jović ruši u svom kaznenom prostoru napadača Andrejića i sudije opravdano pokazuje na belu tačku. Precizan sa „kreča“ bio je Milan Andrejić igrač nad kojim je i bio načinjem prekšaj.

Nakon primljenog gola domaćin preuzima inicijativu i stvara šanse pred golom gostiju koji je u ovom susretu branio Gojković Nenad.

Sinđelić je kako je vreme odmicalo sve više pritiskao odbranu gostiju što je rezultiralo sa čak 2 gola u tri minuta. Prvo je u 24. minutu mladi Stojičić doneo izjednačenje svom timu, da bi tri minuta kasnija publika na meču prisustvovala i totalnom preokretu rezultata, u 27. minutu bilo je 2:1 u korist domaćeg sastava za grešku u 5. minutu i penal iskupio se Jović koji je svojim golom doveo tim u vodstvo po prvi put na meču.

Do kraja poluvremena rezultat se nije menjao, pa se na odmor otišlo sa 2:1.

Drugo poluvreme je na iznenađenje mnogih imalo drugačiju sliku u odnosu na prvu, kada su mnogi mislili da će domaći sastav privesti meč kraju u mirnom tonu i bez mnogo muke igrači Delijskog Visa su iznenadili mnoge.

Bilo je dosta prilika kako na jednoj tako i na drugoj strani, mladi i neiskusni napadači Delijskog Visa su nekoliko puta bili u izglednoj prilici za postizanje golova ali ih nisu realizovali.

Igrao se 82. minut kada su igrači Sinđelića istrčali munjevito u kontru i preko rezerviste Mitića postigli treći gol na meču za konačnih 3:1.

STARTNE POSTAVE:

Sinđelić: 1-Stojiljković; 3-Marinković; 4-Jović; 6-Radenković; 7-Ajdarević; 8-Ivečić; 11-Arsenović; 14-Milošević; 17-Ivanović; 18-Stojičić; 19-Ristić.

Delijski Vis: 1-Gojković; 3-Mitić; 5-Stojanović; 6-Mirić; 7-Mijajlović; 8-Zlatković; 9-Andrejić; 11-Cvetanović; 13-Stojković; 14-Stošić; 15-Milovanović.

U sledećem kolu ekipa Sinđelića gostuje Napretku iz Aleksinca, dok Delijski Vis na svom terenu igra sa ekipom Bukovika!

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.