Jedinstvo pokazalo da spremno čeka derbi prvenstva sledeće nedelje, 4 gola u mreži Slobode!

U 12. kolu Jablaničke okružne lige – grupa Zapad ekipa Jedinstva (Bošnjače) na svom terenu ugostila je Slobodu (Donje Brijanje). Posle deset odigranih mečeva domaćin ovog susreta se nalazi na deobi prvog mesta sa ekipom Mladosti, dok Sloboda zauzima 12. mesto na tabeli sa 8 osvojenih bodova.

Klasičnog odmeravanja snaga u ovom susretu bukvalno da nije bilo, Jedinstvo je već u 5. minutu iz prvog pravog napada stiglo do prednosti, strelac je bio mladi Milošević Nikola.

Nije se mnogo čekalo i za drugi gol domaćina na ovom meču, igrao se 22. minut kada je Radivojević otvorio svoj golgeterski učinak svojim prvim golom na meču, isti igrač je do kraja poluvremena postavio i konačan rezultat prvog poluvremena na 3:0.

Na samom početku drugog poluvremena isti igrač upisuje svoj treći gol i „overava“ het-trik, a po svemu sudeći i potvrđuje pobedu svoje ekipe, 46. minut rezultat na semaforu je bio 4:0.

U nastavku susreta trener domaćih Ilić je usled velike rezultatske prednosti sa klupe uveo maksimalan broj igrača (5), domaći igrači su meč priveli kraju u lakšem intezitetu.

Gosti su u 88. minutu uspeli da ublaže poraz preko Petkovića i to je bio i konačan rezultat meča.

STARTNE POSTAVE:

Jedinstvo: 1-Nastić; 2-Tasić; 3-Ivanović; 4-Stanković; 5-Mitić; 7-Krstić; 9-Radivojević; 11-Milošević; 13-Kostić; 15-Stojković; 26-Đokić.

Sloboda: 1-Ilić; 2-Marković; 4-Stamenković; 6-Nešić; 7-Petković; 8-Janković; 11-Stamenković; 12-Ilić; 13-Ilić; 14-Stanković; 17-Ivanović.

U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva igra se veliki derbi prvenstva, ekipa Jedinstva gostuje ekipi Mladosti u meču koji će odlučiti ko će biti jesenji prvak, dok ekipa Slobode na svom terenu dočekuje Real.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.