Rtanj sa 3 gola ispratio Midžor, gosti se propisno ispromašivali, Rtanj svoje prilike na vreme realizovao u golove!

U 12. kolu Zaječarske okružne lige ekipa Rtanj iz Boljevca je na svom terenu dočekala ekipu Midžor. Posle 11 odigranih mečeva domaćin ovog susreta se nalazi na 2. mestu na tabeli sa 27 bodova, dok je Midžor na 6. mestu na tabeli sa 17 bodova.

U subotu je u Boljevcu odigran, jedan od derbija ovog kola Okružne lige Zaječar. Po lepom vremenu domaćin je prikazao bolju igru i opravdao ulogu favorita i mesto na tabeli.

Prvi pogodak viđen je već u 10. minutu posle lepe akcije napadača gostiju. Posle toga gosti dolaze do daha i uspostavljaju ravnotežu na terenu, uz par poluprilika za gol, od koji je najbolja bila njihovog napadača koji nije uspeo da sa nekoliko metara glavom sprovede loptu u mrežu domaćina.

Krajem prvog poluvremena domaćin povećava vođstvo na 2-0 nakon smušene intervencije odbrane gostiju.

Na poluvreme se odlazi rezultatom 2-0.

Odmah na početku drugog dela domaćin nakon prekida stavlja tačku na ovaj meč. Nakon toga gosti su imali nekoliko prilika da smanje rezultat.

U finišu meča nažalost glavni arbitar stupa na scenu, prvo po mišljenju mnogih ne svira kazneni udarac u korist gostujuće ekipe, a potom isteruje 2 igrača gostiju, nikome na terenu nije bilo jasno zbog čega to radi 10 minuta pre kraja meča pri rezultatu 3-0. Moramo napomenuti da je utakmica bila izuzetno fer i korektna sa pregršt lepih poteza.

U sledećem kolu ekipa Rtnja gostuje ekipi Kosova, dok Midžor na svom terenu dočekuje ekipu Rudara.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.