Meč koji se retko viđa, 6 crvenih kartona i 2 gola, na kraju Dobriču sva tri boda!

Opštinska liga Merošina
FK Jastrebac (Krajkovac) – FK Dobrič 1974 (Brest) –> 0:2 (0:0)
Strelci: Gavrilović, Trumpic

Na jučerašnjoj utakmici između Jastrebca iz Krajkovca i Dobriča iz Bresta, gosti su slavili rezultatom 0:2.

Prvo poluvreme proteklo je u odmeravanju snaga. Igra se bazirala na sredini terena sa malim brojem šansi. U 20. minutu utakmice, posle kornera za domaće, nezgodan sudar golmana gostiju sa štoperom Jastrebca što je dovelo do kraćeg prekida zbog ukazivanja pomoci golmanu gostiju.

Igrao se 37. minut kada je Jastrebac imao najbolju priliku za gol. Slobodan udarac na 20 metara od gola, šut kapitena Milojevića koji je išao u sam gornji levi ugao sjajnom paradom zaustavio je Janković.

U drugom poluvremenu, Dobrič kreće sa centra, i dobija slobodan udarac na 25 metara od gola koji je čuvao iskusni Jovan Janković.
Gavrilović je namestio loptu i majstorskim udarcem preko živog zida matirao golmana domaćih za vođstvo Dobriča od 0:1.

Igrao se 68. minut kada je došlo do prvih čarki na terenu i viđena su 2 crvena kartona. Kod domaćina je pocrveneo Milojević Dušan, a kod gostiju Milojević Đorđe.

Domaćin je krenuo na sve ili ništa i sve bacio u napad što su gosti vešto iskoristili u 76. minutu.

Greška na sredini terena, Trumpić je čekao završni pas koji je uputio Stojković, a ovaj smireno istrčao ka golu gde je po drugi put zatresao mrezu Jastrebca za 0:2 i veliku radost za ekipu Dobriča.

U 80. minutu zatresla se i mreža Dobriča. Nestorović je pogodio, ali sreća domaćina je kratko trajala jer mu je pogodak poništen zbog nedozvoljene pozicije.

Kada su svi očekivali poslednji zvižduk sudije Mitrovića, na terenu dolazi do tuče između Rakića(Jastrebac) i Trumpića(Dobrič 1974). Opšti metež i tuča koja je izbila skuplje je koštala goste jer su u 90. minutu pokazana još 3 crvena kartona.

Rakić je isključen kod domaćina, dok su iz gostujućeg tabora ranije u svlačionicu morali Trumpić i Đorić N.

Igrao se 92. minut kada je viđen još jedan crveni karton.

Ovog puta, ponovo kod gostiju, isključen je Zaporožac zbog namernog udaranja protivničkog igrača bez lopte.

Sudijska trojka na čelu sa Mitrovicem je ovaj meč, po mišljenju mnogih, diskutabilno vodila.

Ostali rezultati Opštinske lige Merošina

FK Omladinac – FK Arbanasce –> 5:6 (1:3)

FK Koprijan – FK Jugovići –> 1:5 (1:4)

FK Lepaja 2018 – FK Sloga 1980 –> 1:3 (0:1)

Slobodan u ovom kolu bio je FK Balajnac.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.