Slavija i Koštunjak se raspucali u drugom poluvremenu, na kraju podela bodova!

U 12. kolu Prve lige Kragujevca, ekipa Slavije je na svom terenu ugostila ekipu Košutnjaka. Posle 11 odigranih mečeva ekipa Slavije zauzima 5. mesto sa 18 osvojenih bodova, dok se gosti na ovom susretu nalaze na 3. mestu sa 25 bodova.

Utakmica je počela klasičnim odmeravanjem snaga, bilo je prilika kako na jednoj tako i na drugoj strani. Prvu pravu priliku imali su gosti u 20. minutu koju su i realizovali, strelac za vodstvo Košutnjaka bio je Stojanov Dimitrije i to je 0:1.

Do kraja poluvremena beležimo nekoliko šansi domaćeg sastava ali je Lazar Panić odličnim intervencijama sačuvao prednost svom timu.

Drugo poluvreme znatno zanimljivije od prvog, posle uvodnih 5 minuta drugog dela igre domaćin uzvraća udarac preko Petrović Velimira i postavlja rezutlat na semaforu na 1:1.

U 70. minutu preko Ljubisavljevića Slavija dolazi do totalnog preokreta i prvi put na meču prelazi u vodstvo od 2:1.

Igrao se 75. minut kada je strelac prvog i do tada jedinog gola za Koštunjak uspeo da savlada po drugi put golmana domaćih mladog Đerkovića i to je 2:2.

U 88. minutu rezervista Miletić postiže gol i vraća vodstvo ekipi Koštunjaka.

Kada su mnogi mislili da je to i konačan rezultata meča, igrač domaćih Stefanović u poslednjim minutima meča postiže gol za konačnih 3:3 na semaforu.

STARTNE POSTAVE:

Slavija: 12-Đerković; 2-Đorđević; 3-Pavlović; 4-Ilić; 5-Stanković; 6-Ljubisavljević; 7-Pavlović; 8-Petrović; 10-Stefanović; 11-Popović; 20-Kostadinović.

Košutnjak: 12-Panić; 5-Petrović; 8-Nikolić; 9-Brajović; 11-Stojanov; 19-Lazović; 20-Ilić; 25-Telalović; 33-Janićijević; 44-Lazović; 80-Vukojičić.

U sledećem kolu ekipa Košutnjaka je slobodna, dok ekipa Slavije gostuje ekipi Sloge iz Desimirovca.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.