Milanovo ide kući pevajući!

U 12. kolu Jablaničke okružne lige – grupa Zapad ekipa Reala je na svom terenu ugostila tim Milanova. Posle 11 odigranih mečeva domaćin ovog susreta zauzima 11. mesto na tabeli sa 9 osvojenih bodova, dok se ekipa Milanova nalazi na 7. mestu sa 12 bodova.

Potvrda da je Milanovo neygodan protivnik na gostovanjima pokazuje da je ovo treća pobeda u gostima.

Početak utakmce je nagoveštavao da je Milanovo došlo po sva tri boda, priliku za postizanje pogodka je imao Dušan Stojanović ali je bio nespretan ispred golmana.

Nastavilo je Milanovo sa nizem šansi preko Prokopovića i preko kapitena Stankovića ali bez uspeha.

Saša Stojanović je u 32. minutu dodao pravi pas Prokopoviću po levoj strani za 1-0.

Do kraja prvog poluvremena još jedna šansa ali Dušan Stojanović je nije iskoristio.

Pokušao je i veteran Jocić iz slobodnog udarca ali neprecizno.

U drugom delu igre totalno bolja igra Milanova gde su stvarane šanse, izgledne prilike imali su Prokopović, Stanković, Saša Stojanović ali na kraju 1-0 i zaslužena pobeda Milanova na još jednom vrućem gostovanju.

STARTNE POSTAVE:

Real: 1-Cvetković; 2-Stevanović; 4-Mijalković; 5-Petrov; 7-Stanković; 8-Krstić; 9-Stanković; 10-Redžepović; 14-Milošević; 15-Vuković; 17-Stevanović.

Milanovo: 12-Stojanović; 3-Nikolić; 7-Stanković; 8-Stojanović; 9-Stojanović; 11-Prokopović; 13-Miljković; 14-Dimitrijević; 15-Jocić; 17-Stamenković; 18-Petković.

U sledećem kolu na zatvaranju jesenje sezone u goste Milanovu dolazi ekipa Bobišta, dok ekipa Reala gostuje Slobodi.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.