Mladost igrala i promašivala, Ćićevčani pokazali zašto su u vrhu tabele i odneli sva tri boda iz Toljevca!

U 17. kolu Prve Rasinske okružne lige ekipa Mladost (Toljevac) je na svom terenu ugostila ekipu Sloga (Ćićevac), posle 16 odigranih mečeva domaćin ovog susreta nalazi se na 17. mestu na tabeli sa 14 osvojenih bodova, dok ekipa Sloge zauzima 3. mesto na tabeli sa 30 bodova.

Domaćin je ušao u utakmicu jako od samog početka, već u 5. minutu zapretili su preko Aleksandra Jelića koji je izašao 1 na 1 sa golmanom ali odličnom reakcijom golmana gostiju sprečio je vodstvo domaćina.

Mladost je nastavila sa napadima ali svaki se završavao odličnim intervencijama gostujućih igrača.

U 25. minutu utakmice loša reakcija domaćih i gol za goste koji postiže Stanojević Darko. Nije se dugo čekalo na novi gol, u 33. minutu novi pogodak za goste, gol postiže Vlajković-Tomić Ilija.

Mladost u nastavku napada, ređaju se šanse pred golom gostiju ali nema konkretnog učinka.
Na odmor se otislo sa rezultatom 0-2 za goste.

U drugom poluvremenu Mladost je počela da opseda gol Sloge ali je golman gostiju sve branio. U 68. minutu konačno odlična akcija domaćih i gol postiže Marko Stanković za 1:2.

Mladost je nastavala sa napadima ali promašivali su redom Jelić, Milenković i Tomić stopostotne šanse i po nepisanom pravilu kazna stize u 83. minutu, odlična akcija igrača Sloge i gol za goste postiže Maksimović Darko za 1 : 3, to ostaje i konačni rezultat utakmice „Mladost“ Toljevac 1-3 „Sloga“ Ćićevac.

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri sa obe strane, na tribinama na kojima je bilo oko 100-ak navijača vodilo se fer-sportsko navijanje.

STARTNE POSTAVE:

Mladost: 1-Obradović; 2-Ćirić; 3-Stanković; 4-Veljković; 5-Tomić; 6-Milenković M; 7-Milenković I; 8-Marković; 9-Trifunović; 10-Jelić; 11-Petković.

Sloga: 1-Živković; 2-Milosavljević; 3-Mitić; 4-Ristić; 6-Stanojević; 7-Radosavljević; 8-Vlajković-Tomić; 9-Šljivić; 10-Maksimović; 11-Jovanović; 15-Tazić.

Ovom pobedom ekipa Sloge je zadržala treće mesto na tabeli sa 3 bodova zaostatka u odnosu na lidera dok je ekipa Mladosti ostala na 17. mestu na tabeli.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.