Orlovi opet u poslednjim trenucima meča ispustili bodove!

U 13. kolu zone Zapad ekipa Levač je na svom terenu dočekala Orlove iz Jasenova. Pred ovaj meč domaćin ovog susreta se nalazio na 11. mestu na tabeli sa 12 osvojenih bodova, dok su Orlovi na 5. mestu sa 17 bodova.

Po izuzetno teškom terenu na jednom od težih gostovanja, ekipa Orlova je odigrala jednu dobru utakmicu.

Početak utakmice je pripao gostima, Orlovi su od samog starta izašli visoko i pritiskali protivnika na njihovoj polovini, što je domaćinu otežalo posao u iznošenju lopte.

Orlovi su prvu priliku imali već u uvodnim minutima meča kada posle centaršuta Džolića, Branković šutira glavom, ali odlično postavljeni golman domaće ekipe zaustavlja ovaj udarac.

Nedugo zatim nova šansa za goste, ovoga puta Pavlović pogađa stativu dobrim udarcem sa 18 metara.

Ipak se na odmor odlazi rezultatom 0:0, domaćin bez šuta u okvir gola u ovom delu meča.

Drugo poluvreme započinje gotovo na isti način kao i prvo , samo ovoga puta posle centaršuta Milosavljevića, Branković je opet najviši u skoku, velika šansa, ali se rezultat nije promenio.

Orlovi su nastavili inicijativu , ređale su se šanse, prvo je Stojković imao 1 na 1 sa golmanom, a nedugo zatim i Milić, ali se rezultat još uvek nije menjao, sve do 85. minuta, kada posle centaršuta Džolića lopta dolazi do Manojlovića koji hvata volej i pogađa nebranjeni deo gola za 0:1 i veliku radost gostiju.

Imali su gosti priliku da dupliraju prednost, ali je nisu iskoristili, i kao po običaju kazna stiže, i ovoga puta u nadoknada vremena je bila kobna po Orlove, u gužvi se najbolje snalazi igrač domaće ekipe i lopta nekako ulazi u gol gostiju za konačnih 1:1.

STARTNE POSTAVE:

Levač: 24-Marjanović; 3-Nedeljković; 4-Mijušković; 5-Vlašković; 6-Maksimović; 7-Simić; 8-Jevtić; 9-Stanojević; 16-Đorđević; 17-Dimitrijević.

Orlovi: 1-Petrović; 3-Marčetić; 5-Aćimović; 6-Đurić; 7-Branković; 8-Milosavljević; 9-Manojlović; 10-Stojković; 11-Milić; 14-Džolić; 19-Pavlović.

U sledećem kolu ekipa Orlova na svom terenu dočekuje ekipu Lugomir, dok Levač gostuje ekipi Juhor.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.