Orlovi preokretom do nova tri boda u zoni Zapad!

Orlovi – Lugomir 3:1 (1:1)

Imao je domaći tim velikih problema još pre početka utakmice, Orlovima je nedostajalo čak 5 standardnih igrača iz prve postave, među njima prvi golman i najbolji strelac ekipe.

Meč je počeo klasičnim odmeravanjem snaga, domaća ekipa je igrala na posed i jako strpljivo, bilo je par polu prilika, ali se rezultat nije menjao sve do 30. minuta kada posle jedne izgubljene lopte u opasnoj zoni igrača domaće ekipe gost stiže do prve šanse, prvog šuta i to je 0:1.

U nastavku su se gosti povukli pa je tako bilo momenata kada se na polovini gostiju nalazilo svih deset igrača domaće ekipe, probali su Orlovi, pokušavali i tek u 45. minutu uspeli da dođu do gola posle sjajne solo akcije Milića pa se na odmor odlazi rezultatom 1:1.

Drugo poluvreme ista priča, gost se opredelio da brani bod i kazna ubrzo stiže, Filip Milić još jednom pokazuje kvalitet i to je 2:1.

Ni posle drugog gola se ništa nije promenilo, gost je nastavio da se brani, a domaći igrači da napadaju, i nagrada za to ubrzo stize, najlepša akcija na utakmici, Milić do Stojkovića koji grudima fantastično spušta loptu Manojloviću koji hladnokrvno rešava ovu situaciju za 3:1.

Do kraja utakmice se ništa značajnije nije desilo, domaćin je posedom čuvao rezultat i sasvim zasluženo došao do veoma bitne pobede.

U narednom kolu petoplasirana ekipa Orlova gostuje ekipi iz Trstenika, dok Lugomir na svom terenu dočekuje ekipu Juhora.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.