Kaluđerica posle preokreta do tri boda za spuštanje zavsese na jesenji deo šampionata!

U poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata Prve Beogradske lige – grupa C, ekipa Kaluđerice na svom terenu dočekala je ekipu Pudarci. Posle 12 odigranih mečeva domaćin ovog susreta nalazi se na 3. mestu na tabeli sa 28 osvojenih bodova, dok gosti imaju 21 bod što je dovoljno za 5. mesto na tabeli.

Došli smo i do poslednje utakmice prvog dela sezone, naizgled očekivala se po stanju na tabeli a i ambicijama koje ima domaćin laka i ubedljiva pobeda.
Da nije uvek stanje na tabeli pravi pokazatelj snaga videlo se i danas kada je ekipa Pudaraca došla da se nadigrava i pokaže šta ume i zna.

Domaći igrači neobjašnjivo su ušli u ovaj meč po principu “lako ćemo” međutim izgleda da je poraz u prošlom kolu ipak ostavio traga na igrače Kaluđerice!

U dopadljivoj igri obeju ekipa sevnula je kontra gostiju i desio se mat u tri poteza, akcija koja se retko viđa na ovim terenima 0-1, hladan tuš za domaće igrače i oko 30-tak najvernijih navijača!

Na poluvreme se otišlo rezultatom 0-1.

Nastavak susreta doneo je napade Kaluđerice i pritisak na gostujuću odbranu koja nije izdržala, prvo je u 70. minutu isključen bek gostiju Dabetić zbog drugog žutog kartona, a nedugo zatim Kaluđerica stiže do izjednačenja.

Branili su se gosti lavovski sve do pred sam kraj kada iz kornera Palalić šalje loptu u šesnaesterac a u velikoj gužvi lopta ni sami igrači obeju ekipa ne znaju kako završava u mreži Pudaraca, igrao se 88. minut.

Do kraja Kaluđerica je privela utakmicu rutinski, a gosti nisu mogli više sa 10 igrača na terenu.

Sve u svemu zanimljiva fudbalska predstava uzimajući u obzir da se očekivala ubedljiva pobeda domaćina i ne tako interesantan meč.

Svaka čast ekipi Pudaraca na fer i korektnoj igri, sudije su bile na visini zadatka.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.