Midžor „izrudario“ tri boda!

Subota, 13.11.2021, Kalna, Midžor – Rudar Grljan 1-0, strelac Živković, gledalaca oko 30.

Midžor: Dojčinović, Tomić, Ž.Milošević, N.Milošević, Bogdanović, Tošić, Stevanović(c), Milivojević, Radisavljević, Vidojković.

Rudar Vrška Čuka: Sunarić, Milojević, Trifunović, Nikić, Veljković, Dumitrašković, Jokić, Stanojević, Kocić, Dumitrašković, Veljković.

Ovog lepog subotnjeg poslepodneva u Kalni su se sastale dve veoma dobre ekipe, domaćin je bio pod imperativom pobede jer su vezali tri utakmice bez pobede, i verovatno odigrali najbolji meč ove sezone.

Od samog starta meča domaća ekipa ja stavila do znanja gostima šta želi na ovom meču, krenuli su slovito sa napadima a šanse su se nizale kao na traci.

Mrežu nisu uspeli da zatresu dva puta Vidojković, zatim Tošić, Stevanović i Tomić tako da se na odmor otišlo najnepopularnijim rezultatom. Gosti su se uglavnom opredelili na odbranu i kontra napade.

Na poluvremenu kod domaćih ulazi Živković umesto Tomića i Midžor još više pojačava pritisak.

Već početkom drugog poluvremena kazneni udarac za domaće posle starta nad Živkovićem, međutim Radisavljević pogađa samo prečku.

Desetak minuta kasnije šansa utakmice i trenutak koji će Milivojević verovatno pamtiti do kraja karijere, jer nikome na stadionu nije bilo jasno kako je uspeo da promaši prazan gol sa samo jednog metra, ali ovog popodneva u Kalni su se događale čudne stvari.

I taman kada su svi mislili da sledi kazna i da domaći neće uspeti da uguraju loptu u mrežu, lepa akcija domaćih, dobar centaršut kapitena domaćih Stevanovića i Živković sprovodi loptu u mrežu za opštu radost.

Sve u svemu na kraju su svi bili zadovoljni gosti jer su mogli da se vrate kući sa mrežom punom golova, a domaćin jer su najzad se vratili na ptavi kolosek. Utakmica izuzetno fer i korektna.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.