Milanovo sa tri boda spušta zavezu na jesenji deo prvenstva!

U poslednjem kolu Jablaničke okružne lige – grupa Zapad ekipa Milanova na svom terenu dočekala je ekipu Bobišta. Posle 12 odigranih mečeva ekipa Milanova nalazi se na 6. mestu na tabeli sa 15 bodova, dok gosti na ovom susretu imaju 13 bodova što je dovoljno za 8. mesto na tabeli.

Od samog starta ekipa Milanova je krenula silovito, nizale su se šanse kako na jednoj tako i na drugoj strani ali je domaćin bio nešto konkrentiji.

Za prvi gol čekao se 22. minut kada je Stojanović prelepim udarcem iz slobodnog udarca savladao mladog golmana gostiju Ristića za 1:0 na semaforu.

I posle prvo datog gola na meču, domaći sastav se nije opuštao, nizale su se šanse pred golom gostiju, iz jedne takve je posle prekršaja u 16m glavni sudija pokazao je na belu tačku.
Precizan sa „kreča“ bio je strelac prvog gola Saša Stojanović i time je duplirao prednost svoj tima na 2:0.

To je bio i rezultat prvog poluvremena.

U drugom delu Milanovo nastavlja gde je stalo i u prvom, nižu se šanse i već u 54. minutu povećavaju rezultat na 3:0, strelac za domaće bio je Prokopović.

Posle 3 gola u mreži gostiju domaći sastav je spustio „gas“, trener Đokić je dao šansu trojici igrača sa klupe, to koristi gostujući sastav. Prvo u 70. minutu postiže gol za 3:1, strelac je bio Stoiljković Žarko, da bi isti igrač pred sam kraj meča postavio konačan rezultat meča na 3:2 u korist domaćeg sastava.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.