Radnički ima za čime da žali, Mladost ide kući pevajući!

U 11. kolu Prve Beogradske lige – grupa B ekipa Radničkog (Rudovac) na svom terenu ugostila je ekipu Mladosti (Cvetovac). Posle 10 odigranih susreta Radnički je na 4. mestu sa 21 bodom, dok je ekipa Mladosti na 11. mestu sa 5 osvojenih bodova.

Stadion: Milan Simić Rudovci
Gledalaca: 100-150

Od samog starta utakmica je krenula sa šansama na obe strane. Posle samo 2 minuta igre Milovanović je mogao da dovede goste u vodstvo ali je šutirao tik pored stative.

Već u sledećem napadu nakon duela u 16m gostujuće ekipa sudija pokazuje na kazneni udarac, precizan sa „kreča“ bio je Filipović i time doneo rano vodstvo svojoj ekipi.

Posle primljenog gola gostujući sastav kreće nešto ofanzivnije na gol domaćina, Biševac je imao šansu da donese izjednačenje na meču ali je golman domaćih bio siguran.

Isti igrač je u 36. minutu uspeo da savlada golmana domaćih i postavlja rezultat na 1:1.

Posle dva gola igra se svela na veliki broj pasova na sredini terena, bez mnogo šansi. Kada su mnogi mislili da će se prvo poluvreme završiti rezultatom 1:1, na scenu stupa Stanišić i postiže gol za 2:1 i to je rezultat sa kojim se otišlo na odmor.

Na startu drugog poluvremena gostujući trener Marinković uvodi 2 igrača sa klupe.

Drugo poluvreme je krenulo na isti način kao što se i prvo završilo, bilo je dosta igre na sredinu terena bez nekih izglednih šansi za postizanje golova. Za sledeći gol na meču čekalo sedo 77. minuta kada usled loše ofsajd zamke Filipović Jovan postiže svoj drugi gol na meču i povećava prednost svoje ekipe na 3:1.

Kada su svi mislili da je meč gotov, i da je ekipa Radničkog osigurala sva tri boda, gosti su se potrudili da ih razuvere.

Razigrao se strelac prvog gola gostiju koji je imao nekoliko odličnih šansi za postizanje gola, ali okvir gola nije bio na njegovoj strani.

Posle odličnog solo prodora Novakovića šutira loptu ka golu golmana Polomčića, lopta kači jednog domaćeg igrača menja smer i završava iza leđa domaćeg golmana i to je 3:2 u 79. minutu.

Samo par minuta kasnije vezni igrač gostiju Gavrilović sa nekih 20 metara postiže odličan gol za 3:3.

Do kraja meča domaći sastav je imao nekoliko kornera iz kojih nije uspeo da konkretnije zapreti gostima.

Na kraju na iznenađenje mnogih navijača oko stadiona 3:3, domaći sastav ima za čime da žali jer su imali prednost do pred sam kraj meča, gostujući sastav se kući vraća sa velikim bodom imajući u vidu da su na susret došli sa samo 13 igrača, usled suspenzija i situacije sa korona virusom među igračima.

Suđenje na ovom meču odlično.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.