Sloboda teže od očekivanog do nova tri boda!

U 10. kolu Prve gradske lige Jagodina ekipa Mladosti je na svom terenu u Bulovču ugostila lidera na tabeli ekipu Slobode iz Šuljkovca. Posle 9 odigranih mečeva Sloboda je ubedljivo prvo sa maksimalnih 27 bodova, dok je ekipa Mladosti na 5. mestu sa 15 osvojenih bodova.

Po lepom i sunčanom vremenu favorizovanu Slobodu je dočekala ekipa Mladosti.

Po veoma teškom terenu (neravnom) Sloboda nije mogla da dođe do svoje igre. Početnu inicijativu je imala Mladost i kako je utakmica odmicala stvari su dolazile na svoje mesto.

Nekoliko spornih odluka sudije Kostića.

Iako su mnogi mislili da će Sloboda lako do bodova, za prve golove čekalo se do samog kraja meča. Bilo je prilika kako na jednoj tako i na drugoj strani ali nije bilo završne realizacije u šesnaestercima ekipa.

Prvi gol na meču videli smo tek u 80. minutu kada je Kostić Dalibor postigao gol za 0:1.

Posle primljenog meča ekipa Mladosti je krenula na sve ili ništa što je otvorilo dosta prostora napadačima Slobode.

U 90. minutu sudija dosuđuje najstrožiju kaznu u korist gostujućeg sastava, precizan sa „kreča“ bio je Bojan Maslar i time je postavio konačan rezultat meča na 0:2.

Veoma bitni i veoma teško osvojeni bodovi ekipe Slobode na gostovanju u Bulovču. U poslednjem kolu jesenjeg prvenstva Sloboda će na svom terenu imati priliku da protiv ekipe Dobra Voda završi prvi deo sezone sa maksimalnim učinkom, dok ekipa Mladosti gostuje ekipi Jedinstva.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.