PKB petardom ispratio Zvezdu!

U 12. kolu Beogradske zone ekipa PKB-a je na svom terenu ugostila Zvezdu iz Konatinca. Posle odigranih 11 mečeva PKB je sa osvojenih 17 bodova na 7. mestu na tabeli dok je ekipa Zvezde na 12. mestu na tabeli sa 11 bodova.

Od samog starta meča i jedna i druga ekipa su krenule sa ofanzivnom igrom, igralo se pretežno između dva šesnesterca, sa dosta duela na sredini terena.

Nizale su se prilike ali za prvi gol na meču navijači su čekali sve do 35. minuta kada glavni sudija dosuđuje kazneni udarac u korist domaće ekipe. Precizan sa kreča bio je Dabetić i svojim prvim golom na meču doveo je PKB u vodstvo.

Kada su svi mislili da će rezutlat na poluvremenu biti 1:0, pred sam kraj prvog dela igre, što bi se reklo sudija je već imao pištaljku u ustima za sviranje kraja, dolazi do greške odbrane igrača Zvezde iz koje Vasić dolazi do lopte i postiže gol za 2:0.

Posle uvodnih 5 minuta drugog poluvremena domaćin opet dobija priliku sa „kreča“ da uveća prednost, ovoga puta loptu uzima Ognjanović i postiže novi gol za domaćina.

Posle trećeg primljenog gola igra gostiju se totalno raspala, nizale su se prilike domaćeg sastava što je rezultiralo sa još 2 gola do kraja meča, po još jedan su pored svog imena upisali Ognjanović i Dabović.

Počasni gol za goste iz solo akcije postigao je Selić Ivan.

STARTNE POSTAVE

PKB: 1-Lukić; 2-Kundak; 3-Timotijević; 4-Tmušić; 5-Šironja; 6-Kostadinović; 7-Bajrami; 8-Vasić; 9-Ognjanović; 11-Dabetić; 15-Drača.

Zvezda Konatice: 1-Ristić; 2-Sotonica; 3-Popović; 5-Srećković; 6-Mićunović; 7-Sebić; 8-Marinković; 9-Selić; 11-Petrović; 16-Zimonjić; 19-Sulejmani.

U sledećem kolu PKB gostuje ekipi Trolaka, dok ekipa Zvezde na svom terenu dočekuje ekipu Poštar sa Zvezdare!

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.