Odličan meč sa puno šansi, Koštunjak na krilima Ilića do nova tri boda!

U 11. kolu Prve lige Kragujevca ekipa Košutnjaka je na svom terenu ugostila ekipu Zastave. Pre ovog kola ekipa Košutnjaka bila je na 3. mestu na tabeli sa 22 boda, dok je ekipa Zastave na 10. mestu sa 9 osvojenih bodova.

Od samog starta videlo se da će meč biti visokog inteziteta, igrači i jedne i druge ekipe fizički dobro pripremljeni i spremni za trčanje po čitavom terenu. Treba napomenuti da je gostujući sastav na ovaj susret došao sa 4 mlada igrača od kojih su trojica bili u startnoj postavi.

Za prvi gol čekalo se do 28. minuta kada je Ilić Nikola posle odlično izvedenog slobodnog udarca uspeo da savlada golmana gostiju Bačanina i time otvori svoj golgeterski saldo na današnjem meču.

Nije dugo vremena prošlo a domaći sastav je već imao 2 gola prednosti, igrao se 31. minut kada je Ilić postigao svoj drugi gol na meču i dodatno uvećao prednost svog tima.

Gostujući sastav je takođe imao svoje šanse ali nije bilo završnog pasa i realizcije pred golom domaćeg čuvara mreže Jezdića.

Na samom startu drugog poluvremena trener domaćih Stojanov izvršio je 2 izmene kako bi uneo malo svežine u svoj tim i održao ispratio jak intezitet same utakmice sa svežim igračima.

Bilo je šansi u drugom poluvremenu, ali su mreže mirovale sve do pred sam kraj meča kada na scenu opet stupa Ilić i svojim trećim golom overava svoj het-trik na meču i potvrđuje pobedu Košutnjaka.

Na kraju meč je završen rezultatom 3:0, uz fenomenalnu partiju Ilića, gosti mogu da žale za propuštenim prilika koje su imali ispred gola Koštunjaka.

Meč je protekao u fer plej atmosferi do samog kraja.

STARTNE POSTAVE:

Košutnjak: 1-Jezdić; 5-Petrović; 8-Nikolić; 10-Miletić; 11-Stojanov; 15-Aksentijević; 19-Lazović; 20-Ilić; 25-Telanović; 33-Janićijević; 83-Lazović.

Zastava: 1-Bačanin; 3-Živanović; 4-Dimitrijević; 5-Anđelković; 6-Bakić; 7-Blagojević; 8-Mirković; 10-Milenković; 11-Živković; 13-Karanović; 14-Veselinović.

U sledećem kolu ekipa Koštunjaka gostuje ekipi Slavije, dok Zastava na svom terenu dočekuje Slogu iz Desimirovca.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.