BSK posle veoma teškog meča uspeo da osvoji sva tri boda i uhvati priključak za vrh tabele!

U 11. kolu Jablaničke okružne lige – grupa Zapad ekipa BSK-a je na svom terenu dočekala ekipu Bobište. Posle 10 kola jesenjeg dela prvenstva ekipa BSK-a je na 4. mestu na tabeli sa 18 osvojenih bodova, dok je njihov rival na današnjem meču na 8. mestu na tabeli sa 10 bodova.

Ekipa BSK-a nastavlja sa serijom dobrih rezultata što se pokazalo i danas protiv odlične ekipe Bobišta.

Prvo poluvreme završeno je rezultatom 0:0, za prvih 45 minuta mogli smo da vidimo po dve šanse na obe strane ali bez krajnje realizacije i to je dokaz koliko je meč bio tvrd sa čvrstom igrom na obe strane.

Drugo poluvreme dosta zanimljivije za gledanje i sadržajnije za publiku koja je došla da isprati ovaj meč.

Na samom startu Bošković svojom minijaturom dovodi domaći u vodstvo, međutim radost domaćih navijača nije dugo trajala.

Filipović je posle kraćeg vremena izjednačio rezultat na 1:1.

Posle primljenog gola domaći sastav kreće znatno ofanzivnije, ali je takav pristup igri Bobištu otvorio priliku da iz polu-kontri i kontri ugrozi gol domaćina.

Posle jednog prekršaja gostujućih igrača sudija Antić svira slobodan udarac na nekih 25 metara od gola. Odličan udarac domaćeg igrača brani golman gostiju koji je odličnom intervencijom „izgurao“ loptu iz samih rašlji gola.

U 89. minutu Mladenović dobija odličnu loptu i posle nekoliko odličnih poteza u 16m metara gostiju dolazi u odličnu priliku za postizanje gola koju i realizuje i postavlja rezultat na 2:1.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata. Sudijska trojka je odlično odradila svoj posao na ovom meču.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.