Komšijski derbi završen pobedom domaćina!

U 10. kolu Opštinske lige Gornji Milanovac ekipa Ozremice dočekala je na svom terenu ekipu Takovski Ustanak. U dosadašnjem toku sezone ekipa Ozremice je sa 16 bodova na 6. mestu na tabeli, dok njihov današnji rival sa 7 bodova zauzima 10. mesto na tabeli.

Ozremica – Takovski Ustanak –> 3:0 (2:0).

Pitanje pobednika u komšijskom derbiju rešeno je već u prvom poluvremenu, kada je Nešković dva puta matirao nemoćnog Lučića. A sve je moglo otići u drugom pravcu.

Početak utakmice nagovestio je otvorenu igru sa obe strane. I gosti su prvi pripretili, Sejdić je uposlio Drinjakovića koji izlazi 1 na 1 sa Solujićem koji brani čist zicer. Od tog trenutka redjaju se šanse pred golom gostiju.

Vasović ne pogađa iz izgledne šanse, Miloš Marković neprecizan sa distance, Beršićki Toti pokušava iz slobodnjaka ali lopta jednostavno nije „htela“ u gol.

Nakon centaršuta Solujića najviši u skoku bio je Vesković ali lopta pogađa stativu.

I onda u 25′ šut Vladimira Markovića na maestralan način Nešković glavom skreće u gol, 1:0.

Pritisci Ozremice su se nastavili pa nakon asistencije Daničića u 30′ Nešković svojom levicom zakucava loptu u mrežu sa nekih desetak metara.

U drugom poluvremenu još više šansi za Ozremicu ali i „sistem lako ćemo“ davali su prostora za napadače gostiju da dođu do gola. Ipak tandem Daničić – Slijepčević nije im dozvolio da se približe Solujiću.

U 55′ dupli pas dva Markovića izbacio je komplet odbranu gostiju, a Miloš je bio precizan za 3:0.

Do kaja utakmice viđene su stopostotne prilike Aleksandra Markovića i Veskovića ali je Lučić izašao kao pobednik.

U finišu meča dve šanse za goste koje Solujić brani, dok na drugoj strani šut Jeremića zaustavila je stativa.

U poslednjem kolu jesenjeg dela Ozremica će gostovati neugodnoj ekipi Šilopaja, dok ekipa Takovski Ustanak dočekuje ekipu Jablanice.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.