Breštani ne žele da čekaju proleće, sa pojačanjima se krenulo već sada!

Ekipa „Dobrič 1974“ (Brest) takmiči se u Opštinskoj ligi Merošina i trenutno zauzima 7. mesto na tabeli sa skorom 2-2-4. Pošto u klubu nisu zadovoljni trenutnim plasmanom na tabeli već su krenuli sa pronalaženjem igrača koji bi im doneli dodatni kvalitet i uspešnije proleće od jeseni.

Uprava je za početak prelaznog roka završila transfer sa igračem koji dolazi iz komšijskog kluba „Rad“ (Merošina) i koji će veoma bitna karika u njihovom timu, na poziciji koja je bila preko potrebna, u pitanju je Nikola Petrović poznatiji kao „Merošinski Firmino“ (što i slika dokazuje).

Nikola Antić, momak sa nepunih 19 godina koji je privukao pažnju mnogih klubova svojim izvanrednim partijama na poziciji desnog beka, ali je on ipak odlučio da se vrati u svoj matični klub i pruži pomoć ekipi koja je u usponu.

Nikola Antić je svoju seniorsku karijeru počeo baš u Dobriču, sa svojih 16 godina. 2 godine kasnije, seli se u FK Rad iz Merošine, gde je uspeo da izbori plasman u viši rang takmičenja. Nakon godinu ipo dana boravka u komšiluku, Nikola se vraća u svoje selo, tamo gde i pripada.

Od ove sezone ekipa portala „www.maxsport.rs“ bavi se izveštavanjem o klubovima nižih liga, za vreme jesenjeg dela sezone rađeni su izveštaji sa mečeva, usled završetka sezone i zimske pauze portal je pokrenuo nekoliko projekata: 1. Analiza jesenjeg dela sezona prvenstava; 2. Prezentacija klubova nižih liga; 3. Transferi klubova nižih liga. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa našim portalom koja je potpuno besplatna i zasniva se na dobroj volji kluba, igrača ili pojedinca koji prati klub i želite da se čuje o Vašem klubu, mestu, transferu možete se javiti na email adresu „izvestajinizihliga@maxsport.rs“, facebook profil „Izveštaji nižih liga“ ili instagram profil „izvestajinizihliga“.
Sportski pozdrav!