Erdeč na krilima drugarstva i borbenosti nastavlja sa dobrim partijama i u višem rangu!

Bratstvo je ekipa koja dolazi iz Erdeča malog pridgradskog naselja u Kragujevcu. Klub je osnovan 1975. godine pa je kasnije bio ugašen zbog loše situacije u klubu, ali ponovo biva osnovan 2016. godine, reosnovao ga je trenutni trener Dragiša Milojević uz par prijatelja iz Erdeča.

Bratstvo je možda jedna od retkih ekipa koja je sastavljena od većine igrača iz svog naselja, koji su tu od samog početka kluba koji su uz Bratstvo igrali od treće Gradska lige do prve Gradske lige.
Ekipa je ove godine ušla u prvu gradsku ligu Kragujevca, pošto je prošle godine osvojila prvo mesto bez ijednog poraza.

Ove godine smo ostavili sasvim zadovoljavaljući utisak pošto zauzimamo 5. mesto, moramo da napoomenemo da naš klub nema svoj stadion pa igra na stadionu u Palilulama, i sa tim teškoćama se bori i napreduje i nadamo se da ćemo u skorije vreme dobiti svoj stadion, pošto smo krenuli sa rekonstrukcijom starog stadiona u Erdeču.
Klub ima vizuju i prespektivu, pa se nadamo da ćemo u narednim godina napredovati i možda ući u zonu.

Od ove sezone ekipa portala „www.maxsport.rs“ bavi se izveštavanjem o klubovima nižih liga, za vreme jesenjeg dela sezone rađeni su izveštaji sa mečeva, usled završetka sezone i zimske pauze portal je pokrenuo nekoliko projekata: 1. Analiza jesenjeg dela sezona prvenstava; 2. Prezentacija klubova nižih liga; 3.Transferi klubova nižih liga. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa našim portalom koja je potpuno besplatna i zasniva se na dobroj volji kluba, igrača ili pojedinca koji prati klub i želite da se čuje o Vašem klubu, mestu, transferu možete se javiti na email adresu „izvestajinizihliga@maxsport.rs“, facebook profil „Izveštaji nižih liga“ ili instagram profil „izvestajinizihliga“.
Sportski pozdrav!