FK Krtinska zadovoljan rezultatima u povratničkoj sezoni u višem rangu!

FK Krtinska osnovan je 07.07.1948. godine kao fudbalsko društvo Polet Krtinska, da bi 1954. godine postali Radnički Krtinska, a 2003. godine zvanično FK Krtinska, kao i do dan danas.

Sportski kompleks kluba iz Krtinske je najlepši fudbalski teren u Obrenovcu, a i šire.
Napravljen je 1998. godine. i sadrži dva terena, tribinu na glavnom terenu, zgradu sa tri svaličionice, službenom prostorijom i bifeom za igrače i druženje.

Kroz dugu istoriju klub se pretežno takmičio u Beogradskim ligama i Opštinskoj, u kojoj imaju osvojenih 6. titula (1965, 1983, 1999, 2003, 2008, 2021), uz to ima dva kupa osvojena na prostoru FS Obrenovca (1979, 1985).

Klub se posle sedam godina igranja u opštinskom rangu vratio na beogradsku scenu. Uspeo je da vrati neke od bivših igrača i odigra stabilno prvi deo sezone.

Igrački kadar je uz to znatno podmlađen, valjalo bi pomenuti veoma talentovane Kaličanina, Ekmeščića i Luku Stevanovića, dok iskustvom nadograđuju ove mlade momke Miloš Bugarski, Damjanović, Krsmanović i Sloba Stevanović.
Predsednik kluba je Zoran Jevtićm bivši fudbaler našeg tima, tu su još čuveni sekretar Žiža Bugarski i mladi Stefan Bugarski, Deki Stevanović i Srđan Vasiljević.

Od ove sezone ekipa portala „www.maxsport.rs“ bavi se izveštavanjem o klubovima nižih liga, za vreme jesenjeg dela sezone rađeni su izveštaji sa mečeva, usled završetka sezone i zimske pauze portal je pokrenuo nekoliko projekata: 1. Analiza jesenjeg dela sezona prvenstava; 2. Prezentacija klubova nižih liga; 3.Transferi klubova nižih liga. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa našim portalom koja je potpuno besplatna i zasniva se na dobroj volji kluba, igrača ili pojedinca koji prati klub i želite da se čuje o Vašem klubu, mestu, transferu možete se javiti na email adresu „izvestajinizihliga@maxsport.rs“, facebook profil „Izveštaji nižih liga“ ili instagram profil „izvestajinizihliga“.
Sportski pozdrav!