Milanovo i Đokić su dobitna kombinacija, uz pomoć mladih sve je mnogo lakše!

Fudbalski klub Milanovo je u 2021. godini ušao u novo ruho, pored stadiona koji je kompletno renoviran od grejderisanja do ravnanja terena i sejanja nove trave do adaptacije postojećih prostorija, uložena sredstva premasuju 900.000 dinara, pored lokalne samouprave veliki doprinos su dali i meštani sela kao i sami igrači koji su svojim radom pokazali kako se voli klub.

Pored izuzetnih rezultata po pitanju infrastrukture na red dolaze i rezultati i prolećna sezona.
Fudbalski klub Milanovo se takmiči u Jablaničkoj Okružnoj ligi grupa Zapad u prolećnom delu prvenstva zauzeli 8. mesto. Od 22 utakmice odigrane ostvarene su 9 pobede, jedan nerešen meč i 12 poraza uz gol razliku 41-49 osvojeno je 28 bodova.

U jesenjem delu 2021/2022 fubalski klub Milanovo je zauzeo 6 mesto ukupno odigrane 12 utakmice uz 5 pobede, 3 nerešene i 4 poraza gol razlika 18-20 ukupno osvojeni bodovi 18.

U jesenjem delu šef stručnog štaba Vladimir Đokić mogao je da računa na sledeći igrački kadar: Dalibor Stojanović, Lazar Nikolić, Stefan Stanković, Aleksandar Đokić, Miloš Anđelković, Gavrilo Stamenković, Aleksandar Miljković, Saša Stojanović, kapiten Saša Stanković, Zoran Prokopović, Marko Dimitrijević, Stefan Đoršević, Aleksandar Aleksić, Milan Veličković, Nikola Petković, Luka Antić, Dušan Stojanović, Dusan Kocić, Vladimir Stanojković, Dejan Jocić, Miloš Aleksić, Emanuel Kurtić i David Urošević.

Najviše utakmica ima kapiten Saša Stanković kao i Dalibor Stojanović, zatim slede Lazar Nikolić, Aleksandar Đokić, Stefan Stanković. Najbolji igrač u jesenjem delu prvenstva je Saša Stojanović.
Kad se na kraju godine sumiraju rezultati pored novog stadiona adaptirane prostorije prezadovolnji smo i ostvarenim takmičarkim rezultatima.

Uprava kluba i šef strucnog štaba Vladimir Đokić u planu imaju da dovedu dva napadača, ne čekajući prelazni rok već se pregovara sa određenim fudbalerima neka za sada to ostane tajna, a kada se pregovori završe javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Od ove sezone ekipa portala „www.maxsport.rs“ bavi se izveštavanjem o klubovima nižih liga, za vreme jesenjeg dela sezone rađeni su izveštaji sa mečeva, usled završetka sezone i zimske pauze portal je pokrenuo nekoliko projekata: 1. Analiza jesenjeg dela sezona prvenstava; 2. Prezentacija klubova nižih liga; 3.Transferi klubova nižih liga. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa našim portalom koja je potpuno besplatna i zasniva se na dobroj volji kluba, igrača ili pojedinca koji prati klub i želite da se čuje o Vašem klubu, mestu, transferu možete se javiti na email adresu „izvestajinizihliga@maxsport.rs“, facebook profil „Izveštaji nižih liga“ ili instagram profil „izvestajinizihliga“.
Sportski pozdrav!