U potrazi za novim klubom: Ilija Spasić iz Sombora!

Ime i prezime: Spasić Ilija
Datum rođenja: 08.08.2002 u Somboru
Pozicija: Njegova prirodna pozicija je desno i levo krilo, jača noga desna, karakteristike brzina i prodor.
Klubovi u kojima je nastupao: FK Polet Karavukovo, OFK Odžaci, FK Tekstilac Odžaci, OFK Bačka iz Bačke Palanke, FK Radnički Sombor 1912, FK Mladost iz Apatina.

Ilija svoju fudbalsku karijeru započinje u školi fudbala FK Polet Karavukovo, posle toga odlazi u FK Odžaci gde ostaje duže vreme, omladinsku karijeru nastavlja u FK Tekstilac Odžaci kod trenera Zorana Ćirića bivšeg napadača Partizana i kiparskog Anartozisa (zanimljivo baš ove nedelje se igra meč između dve gore navedene ekipe za prolaz u sledeću fazu Lige Konferenacija), posle 3 sezone provedene u FK Tekstilac Odžaci dobija poziv prvoligaša OFK Bačka iz Bačke Palanke do 19 godina, još jedan stepenik više u karijeri ovog momka.

U Bačkoj Palanci provodi jednu sezonu, kod trenera Đorđa Bojića trenera sadašnjeg trećeligaša Hrvatskog NK Sloge iz Vuteksa..

Posle par odigranih utakmica u kvalitetnoj ligi Vojvodine, Spasića je zapazio trener RFK-a iz Novog Sada Momir Moma Brankov.

Posle Bačke Palanke, odlazi u FK Radnički 1912 iz Sombora, kod trenera iz Podgorice Igora Radusinovića.

Od početka je Igor dao šansu mladom Spasiću, koju je opravdao, generacija 2001/2002 uspela je da izbori Play-off u kvalitetnoj ligi Vojvodine, gde na kraju nisu uspeli da se domognu cilja a to je Kvalitetna liga Srbije.

U Somboru provodi jednu sezonu, posle toga su njegovi putevi išli u Srpsku ligu Beograd, ali nije uspeo da sklopi dogovor sa Radničkim sa Novog Beograda.

Nije mnogo prošlo Spasić je dogovorio sve sa ekipom Mladosti iz Apatina, ekipa iz Vojvođanske lige sever.

Trener ekipe Aleksandar Kesić, bivši golman Novosadske Vojvodine, trener Kesić je dao Spasiću odmah šansu gde je on to iskoristio i ustalio se u prvih 11, polusezonu Spasić provodi u Mladosti iz Apatina, gde na kraju nažalost nije ostao.

Spasić je sada Slobodan u izboru nove sredine i ceka novu šansu za svoje dokazivanje.
Možete ga kontaktirati putem:
*Facebook-a: Спасић Илија
*Instagram-a: spasic.9
*Email-a: spasicilija11@gmail.com

Od ove sezone ekipa portala „www.maxsport.rs“ bavi se izveštavanjem o klubovima nižih liga, za vreme jesenjeg dela sezone rađeni su izveštaji sa mečeva, usled završetka sezone i zimske pauze portal je pokrenuo nekoliko projekata: 1. Analiza jesenjeg dela sezona prvenstava; 2. Prezentacija klubova nižih liga; 3.Transferi klubova nižih liga. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa našim portalom koja je potpuno besplatna i zasniva se na dobroj volji kluba, igrača ili pojedinca koji prati klub i želite da se čuje o Vašem klubu, mestu, transferu možete se javiti na email adresu „izvestajinizihliga@maxsport.rs“, facebook profil „Izveštaji nižih liga“ ili instagram profil „izvestajinizihliga“.
Sportski pozdrav!