Varvarinci se polako stabilizuju, planovi su veliki, želje i uslova ne manjka!

Fudbalski klub Varvarin, iz Varvarina, koji je smešten pored Velike Morave, novo formirani klub koji je osnovan 2012 godine, osnovan je najpre zbog drugarstva, što bi naš narod rekao „malo da se izjurimo“. FK Varvarin je ove sezone primio najviše golova od osnivanja, gledajući na to da su prošle sezone bili ubedljivo prvi sa samo jednim porazom, klub koji je pre 2 godine bio na korak od zone, međutim nakon nekih poteškoća u timu klub je izbačen u najniži rang takmičenja, koji je iste godine osvojio, i sad igra u Drugoj Rasinskoj, klub su napustili neki igrači a dovedeni su i par dosta mladih igrača kao što su: Luka Simonović (GK) (16) koji je došao iz ove godine odličnog Gornjeg Katuna, Marko Bajkić (18) koji je došao iz Mladog Radnika iz Bačine, Filip Antić (17), Marko Topić (17) koji je takođe došao iz Bačine..

U planu su još par mladih igrača, klub igračima daje uslove i mogućnost da napreduju, uslovi na stadionu koji su odlični, gledajući na to da je najbolji stadion u našoj ligi na kom takođe nastupa „Temnić 1924“ koji je pre par sezona igrao u Prvoj Ligi. Mlađi igrači imaju i šansu da napreduju pored igrača kao što su Dušan Kolarević koji je nastupao za neke od naših većih klubova kao što su Radnički Niš i Rad.. U Zvezdi još pamte gol koji im je on dao, Ivan (Cata) Stojanović koji je jedan ako ne i najiskusniji fudbaler na prostoru Varvarina po broju odigranih utakmica, klub ima još i Jovana Jovanovića i Dalibora Simonovića koji su dosta značili ove sezone, klub je bio dosta oštećen posle 2 pobede na početku zbog povrede Miloša Đukića koji je jedan od ključnih igrača bio u svakom meču kom je odigrao.

Ne smemo izostaviti i simpatizere koji dolaze da bodre klub na svakom meču, klub će u januaru pojačati par igrača i krenuće najpre u borbu za sredinu tabele, a naredne godine će verovatno probati da napadne i viši rang, jer klub ima i igrače i igru i uslove za to, još im fali samo malo želje, verujemo u ove momke i da će dati sve od sebe u budućnosti. Sve u svemu momci imaju kulturu, druže se i napreduju polako, mlađi igrači dobijaju iskustvo i mogućnost da napreduju, videćemo kako će sve to izgledati od januara kao i kad počnu pripremne utakmice. Sportski Pozdrav!

Od ove sezone ekipa portala „www.maxsport.rs“ bavi se izveštavanjem o klubovima nižih liga, za vreme jesenjeg dela sezone rađeni su izveštaji sa mečeva, usled završetka sezone i zimske pauze portal je pokrenuo nekoliko projekata: 1. Analiza jesenjeg dela sezona prvenstava; 2. Prezentacija klubova nižih liga; 3.Transferi klubova nižih liga. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa našim portalom koja je potpuno besplatna i zasniva se na dobroj volji kluba, igrača ili pojedinca koji prati klub i želite da se čuje o Vašem klubu, mestu, transferu možete se javiti na email adresu „izvestajinizihliga@maxsport.rs“, facebook profil „Izveštaji nižih liga“ ili instagram profil „izvestajinizihliga“.
Sportski pozdrav!