Breštani spremni za spektakl, u goste im dolazi klub iz zone!

U nedelju, 13.02.2022. sa početkom u 14 časova, fudbalski klub „Dobrič 1974“ iz Bresta ugostiće FK „Delijski Vis“ iz Niša, trenutnog člana „Zone Centar“, 4.ranga Srbije.

U poslednjih 30 godina, nije zabeleženo da je bilo koja ekipa iz Zonškog ranga takmičenja gostovala u Brestu, pa se samim tim, na terenu „Čika Toma“ očekuje se veliki broj ljubitelja fudbala.

Dobričani sa jedne strane, ekipa poslednjeg ranga takmičenja, sa druge ekipa koja je za vrlo kratak vremenski period uspela da napravi veliki uspeh i od osnivanja, 2013. uspeli su da dodju do „Zone“

Da podsetimo, „Dobrič“ se takmiči u Opštinskoj ligi Merošina, i u tamošnjem takmičenju zauzimaju 7.mesto , dok „Delijski Vis“ u zoni zauzima 14.mesto i bori se za opstanak u ligi.

Sigurno je će biti viđeno puno lepih poteza, a ova utakmica će biti pravo iskušenje za novog trenera Dobriča da pokaže svoje znanje i od svojih igrača izvuče maksimum.

„Dobričani“ ovom prilikom pozivaju publiku u što većem broju i podrže svoj klub u ovom veoma bitnom prijateljskom meču za obe ekipe.