Dobričani nisu uspeli da izdrže pritisak orlova sa Delijskog Visa!

U prijateljskoj utakmici izmedju FK „Dobrič 1974“ iz Bresta i niškog „Delijskog Visa“ gosti su slavili rezultatom 1:2 (poluvreme 0:2)

Prvo poluvreme je proteklo u potpunoj dominaciji gosta, ali se mreža Dobriča prvi put zatresla tek u 40. minutu. Nakon fantastično izvedenog slobodnog udarca sa 20 metara, golman Dobriča ostao je nemoćan i to je bilo 0:1.
Samo 2 minuta kasnije, greška na sredini terena domaćina dovela je do munjevitog kontra napada gostiju koji su isto realizovali drugim pogotkom i povisili svoju prednost na 0:2.

U drugom poluvremenu, Dobričani se bude i nakon prelepe akcije i duplog pasa Radosavljević-Gavrilović, Gavrilović je uputio šut ka golu gostiju, a odbrambeni igrač Delijskog Visa, u nameri da spreči pogodak, vara svog golmana i sprovodi loptu u sopstvenu mrežu.

Do kraja utakmice beležimo još po jednu stopostotnu šansu na obe strane.
Milojević (Dobrič) u situaciji 1 na 1 sa golmanom, pokušao je efektno da lobuje golmana, ali je lopta završila malo iznad prečke.

5 minuta pred kraj utakmice, gosti takođe u situaciji 1 na 1 pokušali su da dodju do ubedljivije pobede, ali ih je u tome, sjajnom intervencijom sprečio goman Dobriča Janković.
Utakmica je protekla u delimično fer i korektnoj igri, a sudijski tim na čelu sa Miladinovićem je skoro bez greške odsudila ovu utakmicu.

Izveštaj: FK Dobrič Brest
Foto: FK Delijski Vis