Prijateljski meč: Radnički Baranda – Tempo Sefkerin 2:3(1:0)

U Barandi je odigrana jedna dobra i borbena prijateljska utakmica između domaćeg Radničkog i Tempa iz Sefkerina. I baš kao što i rezultat kaže domaći su bili bolji u prvom, a gosti u drugom poluvremenu.
Utakmica samo sto je počela i vec u 5. minutu Radnički je poveo sa 1:0. U gužvi u šesnaestercu posle kornera najbolje se snašao Petrov i zakucao loptu sa 4 metra u gol nemoćnog Šiđanina. Stvarale su se šanse i na jednoj i na drugoj strani do kraja prvog poluvremena ali su mreže ostale mirne.

Početkom drugog poluvremena u 47. minutu preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca Grbović udvostručuje prednost Radničkog. Od tog trenutka domaći kao da su stali da nisu imali snage za više i Tempo preuzima inicijativu. Do izražaja dolazi suvi kvalitet novajlija u dresu Sefkerinaca. Igrao se 57. minut kada je sudija opravdano dosudio penal za goste. Loptu na belu tačku je namestio Marković dobro šutirao ali je danas fantastični golman Baranđana odbranio a na odbijenu loptu natrčava Gračanin i smanjuje na 2:1. U nastavku je nekoliko igrača Tempa dobilo priliku sa klupe dok je i Radnički imao dve izmene.

Upravo jedan od njih Todorovski prolazi po levoj strani centrira na drugu stativu a tamo na loptu naleće Gračanin i volejem smešta loptu iza ledja Maksimovića za 2:2 a igrao se 78. minut. Kada se očekivalo da se ova prijateljska utakica i završi nerešeno gosti dolaze do totalnog preokreta. U 85.minutu na jednu odbijenu loptu natrčava Nikola Bursać i sa 20 metara fantastičnim šutem pod samu prečku trese mrežu. Do kraja utakmice Radnički je imao jos jednu odličnu sansu ali je danas odlični golman Tempa Šiđanin bio na visini i odbranio.

Sastav Radničkog: Maksimović, Purić, Vlajnić, Jovičin, Đorđević, Dimović, Miljković, Cukić, Petrov, Dobrić, Grbović.

Sastav Tempa: Šiđanin, Zivkov, Jakovljević, Cvetković, Simeon, Stanisavljević, Živković, Bursać, Marković, Gračanin, Radomirović.
Igrali su jos: Todorovski, Janković, Jovanov, Dačić, Krueziu.