FK Sloga iz Lozne je počela pripreme za nastavak prvenstva!

Fudbalski klub Sloga iz Lozne je sa dosta novih fudbalera počela pripreme za nastavak prvenstva u Prvoj Okružnoj ligi Rasinskog okruga. Posle najverovatnije najslabije polusezone u istoriji kluba, rukovodstvo Sloge nije sedelo skrštenih ruku već je angažovalo ni manje ni vise nego 8 novih fudbalera, a jedan naš igrač se posle 6 meseci vratio u klub. Igrači koji su pristupili našem klubu su: Jovanović Janko momak rodjen 2000. godine u naš klub dolazi iz FK Poleta (Vitoševac), a nastupao je i za FK Ozren iz Soko banje, Milanović Filip rodjen 2001. godine dolazi iz FK 13. April iz Velike Lomnice a nastupao je I za FK Trajal iz Kruševca, Misirlić Nemanja rodjen 2000, godine dolazi iz FK Poleta (Vitoševac), Mladenović Marko rodjen 2000. Godine koji je prošao mladje selekcije FK Trstenik PPT, Rakić Nikola rodjen 1997. Godine dolazi iz FK Stara čaršija iz Osaonice, Rakovac Luka rodjen 2001. Godine dolazi iz FK Mačkovac iz istoimenog mesta, Rakovac Rajko rodjen 1994. Godine dolazi iz FK Poljoprivrednik iz Počekovine I Savić Nikola rodjen 2000. Godine dolazi iz zonaša FK Sloge iz Majdeva. U naše redove se iz FK Gradina iz Pejovca vratio Pećerić Andrija momak rodjen 2004. Godine.
Kako se vidi radi se o mladim momcima na kojima je da dokažu da li su i kolika pojačanja za naš klub.
Fudbalski klub Sloga iz Lozne je napustio Nemanja Beljić koji je pojačao komšijski Omladinac iz Ugljareva.
Pored odradjenog prelaznog roka agilna uprava kluba na čelu sa predsednikom Milosavljević Milanom uporedo radi na sredjivanju infrastructure na igralištu u Lozni. U toku su radovi na uvodjenju električne energije u novoizgradjene i dobro opremljene prostorije kluba.
Svi se u klubu nadamo da loša polusezona ne može da nam se ponovi I da ćemo se u prolećnom delu vise radovati uspesima i lepim igrama naših momaka.

Tekst i foto: Radovan Milovanović