Mladost Vojlovica – tim ostaje na okupu, cilj je pre svega opstanak u ligi!

U nedelju 30.01. održan je prvi skup članova UO i prozivka fudbalera Mladosti u novoj godini. Prozivci je prisustvovalo 20 fudbalera. Za sada nema dolazaka kao ni odlazaka iz kluba. Zadovoljstvo je reći da su u klubu svi složni i jednoglasni u ispunjenju glavnog cilja ovog proleća – opstanak u ligi.

Prvi koraci su već načinjeni, najbolji strelac ekipe Miroslav Ivanišević je imenovan za šefa stručnog štaba, a paralelno s tom funkcijom u klubu, nastavlja i borbu na „zelenom tepihu“ kao igrač. Nema sumnje da će iskustvo ovog fudbalskog „virtuoza“ mnogo pomoći svima. Nadamo se da će se i on dobro snaći na oba polja.

Dosadašnji trener seniorske ekipe Svetislav Pandurov prelazi da vodi omladinsku selekciju kluba. U klubu su zadovoljni njegovim dosadašnjim radom i zalaganjem i očekujemo puno uspeha i sa ovom selekcijom kluba. Pripreme bi trebalo da počnu oko 15. februara. Zakazane su i dve pripremne utakmice i to protiv Dolova koji je član Južnobanatske „A“ lige i Beogradskim trećeligašem i bivšim prvoligašem Srbije i Crne Gore ekipom Zvezdare. Verovatno će biti još provera. Takođe treba pohvaliti i rad ljudi koji svaki dan borave na stadionu i brinu da sve bude u najboljem redu kako na terenu tako i van njega a to su: gospodin Muhamed Cimirotić i Nenad Vancagić. Nadamo se da će svi fudbaleri dostići željenu formu i s nestrpljenjem dočekati start prolećnog dela 19. marta. U prvom kolu u nastavku prvenstva u goste nam dolazi jedan od glavnih kandidata za vrh, ekipa „Unirea“ iz Uzdina. Sportsku pozdrav!