Kaluđerica u teškom meču uspela da uzme sva tri boda i tako nastavi trku za prvo mesto!

Na premijeri teških 3-1.
Dugo se isčekivao prolećni deo prvenstva i na samom početku teških 3-1 protiv ekipe Kovačevca.
Kao što je i očekivano od samog početka inicijativu su preuzeli igrači Kaluđerice doduše nekako plašljivo i stihiski dok su se gosti umesno branili i iz kontre pokušavali da ugroze gol Kaluđerice.

Upravo posle nekoliko neiskorišćenih šansi domaćina gosti dolaze do vođstva u 35. minutu. Naizgled izbijenu loptu koja dolazi do gostujućih igrača koji se najbolje snalaze i to je 0-1. Hladan tuš za igrače i navijače domaćina.

Kada su videli da su stvari postale ozbiljne domaći dodaju gas i u 42. minutu dolaze do izjednačenja preko Uroša Lukića. Na odmor se otislo sa 1-1.

Na početku drugog dela ista slika kao i u prvom domaći napadaju a gosti se brane i pokušavaju iz kontre da urade nešto više. Treba pohvaliti golmana gostiju koji je u par navrata odbranio stopostotne šanse u kojima su se našli igrači domaćeg tima.

U 77. minutu štoper gostiju dobija zasluženo drugi žuti karton i gosti ostaju sa igračem manje.

Na oduševljenje domaće publike u 82. minutu Nenad Kovačević – „Runi“ majstorskim potezom dovodi Kaluđericu u vođstvo 2-1!
Konačnih 3-1 i sigurnu pobedu domaćina overava svojim drugim golom Uroš Lukić u 88. minutu.

Na samom kraju treba reći da dvostruki strelac mora da povede računa o svojim živcima i disciplini jer je svojom rekcijom na start gostujućeg igrača zaslužio crveni karton odgurnuvši ga bez lopte, sudija mu je progledao kroz prste i pokazao samo žuti karton.
Sve u svemu jedna zanimljiva i napeta utakmica koja je opravdala očekivanja oko 60-tak navijača.

TEKST I FOTO: kaluđeri 1999