Zvezdi pripalo prvo poluvreme, PKB-u drugo, sva tri boda idu gostima!

Crvena Zvezda (Mali Mokri Lug) – PKB (Padinska Skela) –> 1:2.

Mokrolužani su slabo ušli u ovaj meč, PKB je imao blagu inicijativu ali je Zvezda došla do vođstva golom svog kapitena, igrača sa brojem 5 Popadić Predraga, koji je postigao efektan gol glavom i u 21. minutu, Zvezda je povela 1:0.

Tu je PKB stao sa inicijativom i igrala se uspavanka do kraja prvog poluvremena.

Kako je krenulo drugo poluvreme, PKB je pokazao želju ne samo da izjednači već i da preokrene i pobedi. Samo što je krenulo drugo poluvreme, opravdano dosudjen jedanaesterac za gostujući tim, golman ide u jedan ugao lopta u drugi i to je 1:1, strelac za goste Ognjanović Marko.

Nešto kasnije PKB šutira iz daljine, čini se da je lopta nekog malo zakačila u redovima Zvezde i završila u golu za 1:2, strelac za potpuni preokret je Bajrami Alen u 63. minutu.

Zvezda je nešto kasnije pokušavala ali jalovo i bezuspešno uz dosta faulova. Kapiten Zvezde, igrač koji je postigao gol, dobio je i crveni karton i stvari su bile još više otežane za Zvezdu, a PKB je mogao da postigne još jedan gol i reši meč.

Ipak ostalo je 1:2, meč je igran po lepom vremenu pred sasvim pristojnim brojem gledalaca.

STARTNE POSTAVE:

Zvezda: 1-Nikolić; 2-Adamović; 3-Pajović; 4-Teofilović; 5-Popadić; 6-Novković; 6-Dragišić; 8-Ljubević L; 9-Prelić; 10-Ljubević S; 11-Ivković.

PKB: 1-Grujičić; 3-Timotijević; 4-Šironja; 7-Bajrami; 8-Vasić; 9-Ognjanović; 10-Vukomanović; 11-Dimitrijević; 15-Drača; 17-Marković; 18-Erčić.

TEKST I FOTO: Vladimir Đorđević