Midžor izgubio tri boda pred sam kraj meča, povrede gostujućih igrača su još veća briga

U nedelju je u Zvzedanu odigrano 1. kolo prolećnog dela šampionata između domaćeg Kosova i Midžora iz Kalne. Po lepom vremenu i očajnom terenu rezultat je bio 2-2, bodom su zadovoljniji domaći.

Utakmica je počela loše po gosta povredom već u 15. minutu, a zatim se nastavilo košmarano, već oko 20. minuta druga povreda znatno teža, posle oštrog starta jednog od domaćih igrača dolazi do preloma noga štopera gostiju. Crveni karton za domaćina i opšta pometnja na terenu. Zbog pomenutih događaja nije bilo puno igre u prvom poluvremenu, tek pred kraj poluvremena dva pokušaja kapitena gostiju od kojih jedan zaustavlja golman, a drugi stativa.

U poluvremenu su se gosti malo konsolidovali od šoka i odmah na početku drugog dela, Veljković dovodi goste u vođstvo posle odličnog centaršuta Milivojevića. Nakon pogotka nastavlja se dominacija gostiju, ali ne uspevaju da postignu gol.

Posle jednog prekida domaćin iz gužve dolazi do 1-1. Ni posle izjednačenja se ništa nije promenilo, gost natavlja sa napadima, što će uroditi plodom 15 minuta pre kraja, Dimitrijević fantastičnim udarcem iz slobodnjaka dovodi goste ponovo u vođstvo.

I kad su svi mislili da je to konačan rezultat, domaćin 5 minuta pre kraja ponovo zbog neopreznosti odbrane gostiju dolazi do konačnih 2-2. Međutim posle svega viđenog 2 boda koja su gosti izgubili nisu ništa naspram teške povrede njihovog igrača.

Igraču Midžora Nemanji Miloševiću želimo brz oporavak i još brži povratak na teren.