Odličan meč sa 5 golova viđen je u dvoboju između Rudara i Moravca!

FK „Rudar“ (Srenjevac) — FK Moravac „2015“ (Krušar) –> 3:2 (3:1) ⚽️

Katastrofalnim početkom i katastrofalnih 20 minuta uvoda utakmice koštalo je danas gostujuću ekipu remija a i celog plena u Stenjevcu.

Domaća ekipa Rudara, otvorila je današnju utakmicu na najbolji mogući način. Gosti iz Krušara kao da su došli „pospani“ na meč, već u prvih 20 minuta domaći su uspeli da vode sa tri gola prednosti. Imali su i gosti svoje šanse ali bez lopte u mreži Rudara.

Pokušavali su gostujući igrači da dođu do dva pogotka u prvom delu igre ali odbranom domaćeg golmana i njihovim promašajima nisu uspeli da smanje rezultat sve do 37. minuta. Golom Nemanje Nikolića Moravac smanjuje rezultat na 3:1.

Posle prvog gola gosti su krenuli još jače ali je golman domaće ekipe sjajno otklanjao pretnje i šut Mladena Nisića sa 13 metara završio je u stativi. Rezultat na poluvremenu, 3:1.

U drugom poluvremnu domaća ekipa se pretežno branila i svoje šanse tražila je u kontra napadima. Domaći su uspeli da prepolove rezultat u 75. minuta pogotkom Mihajlovića. Sjajnom tranzicijom i asistencijom Dušana Nikolića, Pavle Mihajlović smanjio je rezultat na 3:2.

U poslednjih 15 minuta meča imali su svoje prilike i jedna i druga ekipa ali su mreže mirovale.

Zahvaljujemo se domaćoj ekipi na fer i korektnoj utakmici i želimo im svu sreću u nastavku prvenstva.
Naša ekipa ide dalje i sprema se za okršaj koji će odrigrati na domaćem terenu protiv ekipe Rudara iz Senjskog Rudnika u nedelju.

TEKST: FK Moravac Krušar