U odličnom meču sa puno preokreta na kraju slavio gost iz Šarbanovca!

U 20. kolu Borske okružne lige ekipa Blizna na svom terenu ugostila je FK Šarbanovac. Bodovna razlika na tabeli između ove dve ekipe je do ovog kola bila svega 1 bod, pa se može reći da je ovo bio meč za odlazak bliže sredini tabele.

Početak utakmice veoma otvoren, šanse sa obeju strane, gostujući sastav je poveo rano posle lepog uigranog napada, strelac za Šarbanovac u 5. minutu bio je Marinković Igor.

Posle ranog gola na meču igra se dodatno otvorila, nastavili su i jedni i drugi da napadaju protivnički gol. U 31. minutu domaći dolaze do izjednačenja posle slobodnog udarca, odličnu loptu poslao je Janković Dejan koju golman gostiju nije uspeo da ukroti i to je 1-1.

Pred sam kraj prvog dela igre, na asistenciju golmana gostiju preko celog terena, najbolje se snalazi Marinković koji prolazi celu odbranu domaćih i u situaciji 1 na 1 sa golmanom domaćina postiže gol za 1-2. To je i krajnji rezultat prvog dela igre.

Drugo poluvreme krenulo je ofanzivom Blizne na gol Šarbanovca, stvarali su domaći šanse ispred gola gostiju i na kraju i uspeli da izjednače. U 68. minutu posle centaršuta sa desne strane i loše reakcije odbrane gostiju, rezervista Žuržić postiže gol za 2-2.

Samo pet minuta kasnije zbog opasnog start sviran je kazneni udarac za goste, precizan sa „kreča“ bio je golman Toroglanović za ponovnu prednost svog tima od 3-2.

Do kraja meča domaći su krenuli na sve ili ništa, gosti su preko kontre pred sam kraj meča postavili konačan rezultat na 4-2.

U sledećem kolu ekipa Blizne gostuje Poreču, dok Šarabanovac dočekuje Miloševo.

TEKST I FOTO: FK Šarbanovac