Sunovrat Krtinske u meču protiv Turbine!

U 18. kolu Prve Beogradske lige „grupa B“, ekipa Krtinske ugostila je dotadašnjeg feneraša na tabeli ekipu Turbina (Vreoci).

Prvo poluvreme proteklo je dosta rastrzano, nije bilo nekih konkretnih šansi kako na jednoj tako i na drugoj strani. Igrač domaćih Pajić propustio je najbolju šansu za Krtinsku kada nije uspeo da postigne gol u situaciji 1 na 1 sa golmanom Turbine.

Na kraju prvog možemo reći dosta nezanimljivog dela utakmice rezultat je bio 0-0. Bez nekih izglednih šansi sa dosta duele i pretežno igrom na sredini terena.

Na samom startu drugog dela slobodan udarac za goste, posle odlično upućenog udarca lopta se od okvira gola odbija do igrača gostiju koji je sprovodi u mrežu. Strelac za goste i promenu rezultata na 0-1 bio je Gospavić Ivan.

Da to nije bio jedini problem za domaćina videlo se u 53. minutu kada je posle koškanja igrač domaćih Pajić isključen direktnim crvenim kartonom.

Do kraja meča bilo je šansi za jedne i druge, gosti su pokušavali preko kontri da dođu do drugog gola i reše utakmicu ali su mreže do kraja susreta mirovale.

Imala je domaća ekipa i više od igre u prvom delu meča, ali u drugom kao da je izašla druga ekipa na teren i na kraju se može reći da je ekipa Turbine zasluženo odnela sva tri boda sa voog meča. Treba napomenuti da za domaći sastav nije nastupalo nekoliko standardnih igrača ali u tome ne treba tražiti alibi.

STARTNE POSTAVE:

Krtinska: 1-Bugarski; 2-Ekmeščić; 3-Krsmanović; 4-Ljuna; 5-Đurić; 7-Mik; 10-Stevanović; 11-Maksimović; 13-Kaličanin; 14-Pajić; 17-Tomić.

Turbina: 1-Radojičić; 2-Vesić; 3-Popović; 4-Gospavić; 5-Pantelić; 6-Milić; 7-Filipović; 8-Popović; 9-Vučićević; 10-Starčević; 11-Stojanović.