Galeb nadleteo i Slatinu!

Opštinska liga grada Šapca, grupa Pocerina
Mladost – Galeb –> 1:5 (1:3)
Teren u Slatini, gledalaca 50.
Sudije: Krajić, Negovanović, Mušički.
Strelci: Popović(M), S. Ilić 2 gola, Dobrić 2 gola, Rafailović(G)

Mladost: Bjelić, Panić, Lukić(Marković), Vojnović, Pupavac, B. Simeunović, Ikić, S. Simeunović(Stojković), Milić, Popović(Stojić), Cvejić.

Galeb: N. Pjevalica, Z. Gavrilović, Simić(Pajić), B. Pjevalica, Maksimović, Dobrić, Vasić, Bogdanović(Timotić), D. Gavrilović M. Ilić(Rafailović), S. Ilić.

Lepo vreme, lep teren i lep fudbal viđen je na ovom meču. Galeb je opravdao ulogu favorita i do prednosti došao lepim golom mladog Ilića, koji je pokrio promašaje svog tima. I drugi gol Galeba delo je istog igrača, koji je dupli pas sa svojim starijim prezimenjakom uz dosta sreće smestio iza leđa golmana domaćeg tima.

I domaći su imali svoje momente, pretili su pre svega dugim loptama i centar šutevima, jer im fizionomija napadača i nalaže takvu igru. Ipak odbrana Galeba dobila je sve vazdušne duele, a tamo gde su domaći i bili uspešni, nisu bili spretni da akciju završe pogotkom.

Do 0:3 Galeb dolazi preko Dobrića, koji je lepo primio loptu u kaznenom prostoru Mladosti, i spretno poslao loptu u nebranjeni deo mreže. Do poluvremena domaći uspevaju da smanje rezultat, lepu akciju svog tima, golom kruniše Popović, za ispostaviće se rezultat prvog dela 1-3, iako su domaći preko Cvejića, a gosti preko Ilića, Vasića i Dalibora Gavrilovića mogli to stanje i da promene.

Drugo poluvreme nije donelo ništa novo, Galeb je ponovo bio konkretniji, odlični Dobrić koristi nespretnost odbrane domaćih za svoj drugi pogodak i sada je to već velikih 1-4 za Galeb, a do kraja je svega 20 minuta. Domaci su se suštinski predali, bilo je šansi na obe strane jer se igralo praktično otvoreno, za još koji gol. Rezervista Rafailović u poslednjim momentima meča stavlja tačku na ovu utakmicu, za peti gol u mreži Mladosti i više nego zaslužen trijumf Galeba. Nova 3 boda idu u Cerovac, potpuno zasluženo i manje više očekivano.

TEKST I FOTO: FK Galeb