Midžor preživeo i pobedio u Minićevu!

Sreda, 11.05.2022., Minićevo, Sloga-Midžor 0-1

U sredu su se u vanrednom kolu u Minićevu sastali domaća Sloga i Midžor iz Kalne, u izuzedno tvrdoj utakmicu gosti su osvojili sva tri boda. Ali pre nego što pređemo na sama dešavanja na terenu moramo izneti neke stvari o koji a više ne može da se ćuti, naime pojedeni igrači domaćeg kluba su se na terenu ponašali tako da brukaju sport kojim se bave, krajnje neprijateljski i ne korektno, da ne kažemo divljački, da moramo da se zapitamo da li je to potrebno u ovoj tako reći rekreativnoj ligi??

Gosti su ponovo doživeli jednu tešku povredu, Danijel Živković jedan od najboljih igrača ove lige, doživeo je težak prelom ruke, posle jednog duela i pada. Što se tiče same utakmice bilo je evidentno da je domaćin žele da po svaku cenu osvoji makar bod, ali im to nije pošlo za rukom.

Uglavnom se igralo na sredini i lopta je bila u vazduhu jer teren ne dozvoljava drugačije. Gosti su već u prvom poluvremenu morali da naprave dve prinudne izmene zbog povreda. U tom periodu igre nisu viđene iugledne šanse za gol.

U drugom delu nešto bolja igra, gosti napadaju i žele sva tri boda kako bi ostali u igri za 3. mesto. Oko 70. minuta Cvetković je ima najbolju šansu za goste i pogodio stativu.

Ono što nije uradio tada jeste u 85. minutu, kada je posle asistencije Nikodijevića ušao u kazneni prostor i šutirao, lopta kači jednog od igrača domaćina, menja pravac i ulazi u gol za konačnih 0-1. Veoma bitna pobeda za goste koje u subotu u Kalni očekuje derbi sa Rtnjem, a zatim u sredu finale Kupa Opštine Knjaževac. Za kraj želimo brz oporavak Živkoviću i da se što pre vrati na teren!

TEKST: FK Midžor