Šarbanovac bolji u derbiju sredine tabele, Mala Vrbica proigrala tek u drugom poluvremenu!

U 23. kolu Borske okružne lige ekipa Šarbanovac na svom terenu ugostila je ekipu Mala Vrbica, pre ovog meča domaćin ovog susreta nalazio se na 9. mestu sa 29 bodova i to mesto delio je sa još 2 ekipe, dok je Mala Vrbica zauzimala 6. mesto sa 34 boda.

Od samog starta igrači Šarbanovca kontrolisali u igru, nisu dozvoljavali protivniku da stvara ozbiljnije prilike pred golom Adamovića. Bilo je nekoliko prilika ispred gola gostiju, prva ozbiljnija bila je posle kornera kojeg je ubacio Trujić, najviši su skoku bio je Trifunović i to je 1-0 za domaćina.

Na poluvreme se otišlo sa rezultatom koji je aktivan od 27. minuta a to je 1-0.

Drugo poluvreme počelo je nešto ofanzivnijom igrom gostujućeg sastava, domaći igrači su malo posustali u igru pa su gosti imali i dve stopostotne šanse koje nisu uspeli da pretvore u gol. Kako to obično biva, posle promašaja na jednoj strani stiže kazna na drugoj.

Igrao se 82. minutu kada je posle lepo ubačene lopte u kazneni prostor gostiju rezervista Stojkanović uspeo da se najbolje snađe i to je 2-0.

Do kraja meča bilo je prilika na obe strane ali se za sledeći gol čekao sam kraj meča, gosti su preko Laloševića uspeli da ublaže poraz za konačnih Šarbanovac 2 – 1 Mala Vrbica.

Sudijska trojka na čelu sa glavnim sudijom Radlović Mariom je dobro odsudila utakmicu.

TEKST I FOTO: FK Šarbanovac