Zlotu prvo poluvreme, Šarbanovcu drugo, na kraju 2 – 1 za Zlot!

Danas je u okviru prvenstvene fudbalske utakmice Okružne lige Bor odigrana utakmica između ekipa koje krasi dugogodišnje rivalstvo, OFK Zlot iz sela Zlot i FK Šarbanovac!

Na stadionu u Zlotu pred oko 400 gledalaca i jedni i drugi prikazali su dobru igru, gde je Šarbanovac pokazao da nezasluženo zauzima sredinu tabele!
Utakmicu bolje otvara domaćin koji je u uvodnim minutima imao potpunu inicijativu, što je rezultiralo da igrač domaćina Marković koristi gužvu u šesnaestercu i u 7. minutu dovodi u vodstvo domaćina 1-0.

Domaćini nastavljaju sa inicijativom što krunisu drugim pogotkom u 24. minutu, gol postiže Krstić Nikola.

Iako je na utakmicu ekila došla bez 5 standardnih igrača u drugom poluvremenu, budi se ekipa Šarbanovca. Zaigrali su dosta bolje, i dobru igru kruniše Trifunović koji postiže gol u 55. minutu i ostavlja dosta vremena za izjednačenje.

Šarbanovac nastavlja inicijativu, ređale su se šanse ali igrači nisu imali snage za preokret. Mnogobrojni gledaoci su uživali u današnjem fudbalskom nadmetanju! Sudija Ćirić, solidno je vodio današnji susret dveju izuzetno dobrih ekipa, podelio je po jedan žuti karton na obe strane! OFK Zlot -FK Šarbanobac 2:1!

TEKST I FOTO: FK Šarbanovac