Derbi vrha tabele pripao Slogi iz Velikog sela!

Međuopštinska liga „Mlava“ – 21. kolo – Nedelja 08.05.2022
Stadion u Simićevu, gledaoca oko 500
Glavni sudija: Racić Marko, pomoćnici: Stanojević Goran, Radosavljević Nikola. Delegat: Matejić Zoran
FK Napredak – Simićevo : FK Sloga 1945 – Veliko Selo, 0:2!
Sastavi timova:
Napredak : Nikolić, Gavrilović,Šoškić, Jovanović, Perić, Marjanović, Lazić, Spasić, Pavlović, Branković, Prokić.
Klupa: Stanojević, Ranković, Ivanković, Radojković
Sloga 1945 : Dimovski, Šiljić, Milenković, Jovičić, Vukojević, Lazarević, Božić, Blagojević, Antonić, Stojmirović, Janković.
Klupa: Petković, Milićević, Mirković, Spasić, Stokić

Utakmica koja je ovog vikenda u Braničevkom okrugu po interesovanju publike bila rame uz rame sa utakmicama Mladi radnik – Smederevo i VGSK – Sloga 33, pripala je timu iz Velikog Sela! Utakmica je počela minutom ćutanja u čast preminulom radniku fudbalskog saveza Žabari.

Sloga 1945 dolazi do prednosti od 0:1 u 37. minutu, golom Dejana Jankovića posle odlične igre na sredini terena i još bolje asistencije Nikole Blagojevića! Ovo je bio rezultat prvog poluvremena.

U drugom delu utakmice, domaća ekipa kreće dosta jače i ofanzivnije. U nekim situacijama mogli su da dođu i do izjednačenja. Iz takve igre u 74. minutu sevnula je kontra ekipe Sloge! Ovog puta uloge su se zamenile Dejan Janković asistira Nikoli Blagojeviću koji postiže gol za Slogu i povećava prednost na 0:2 i postavlja konačan rezultat!

 

Posle ovog kola timovi Napredka i Sloge imaju isti broj bodova po 46, i drže vrh tabele! Do kraja prvensta ostalo je da se odigra još 5 kola, tako da će sama završnica prvenstva biti vrlo zanimljiva, jer prvo mesto donosi direktan plasman u Braničevsku okružnu ligu, a drugoplasirani tim igrao bi baraž utakmicu.

TEKST I FOTO: M. Vučeta