Sloga iz Lozne ne brine za budućnost!

Da fudbaleski klub Sloga ne mora da brine za svoju budućnost što se igračkog kadra tiče videlo se ove sezone. Naime dosta mladih fudbalera iz ovog pitomog Šumadijskog sela su privrženi svom klubu, uprkos pozivu mnogo poznatijeg i većeg kluba kao što je Trstenik. Nosioci igre tima su postali između ostalih braća Miloš (21) i Marko Kovačević (22) kao i Milojević Ilija (18). Ova tri mladića su bili konstantni u igrama našeg tima i prisustvovali su svim utakmicama kako ove tako i prošle sezone. Uz rame njima su još tri mlada momka iz ovog sela, ali sa nešto manjom minutažom u igri: Pećerić Andrija (18), Vasiljević Aleksandar (16) i Nedeljković Boško (21). Svi ovi momci su pokazali vernost klubu tako što pored obaveza na utakmici učestvuju u pripremi terena i prostorija.

Bilo bi nepravedno a ne napomenuti i starije igrače pored kojih su ovi dečaci stasali, a to su pre svih tri brata Nedseljković Dejan, Srđan i Nenad, Stojanović Željko, Milosavljević Ivan i Vasiljević Dragan. Svi ovi momci su iz Lozne gde žive i rade i privrženi su svom klubu.

Većina igrača sa strane su iz obližnjih sela Grabovca, Stubla, Lopaša, Crnišave kao i nekolicina iz Kruševca. Svi oni su ukomponovani u jednu skladnu celinu, a oni su se potrudili da hemija u ekipi bude dobra. Napominjem da se prilikom dovođenja igrača sa “strane” prvenstveno vodi računa da to budu dobri ljudi I solidni fudbaleri.

Uzimajući sve ovo u obzir u ovom prvenstvu je izboren opstanak u Prvoj Rasinskoj okružnoj ligi, a za sledeću sezonu koja poćinje već u avgustu postavljeni su ciljevi da se bude u gornjem delu tabele.

Tekst I foto: Milovanović Radovan