Šarbanovac nastavio da niže pobede!

Dana 04.06.2022. godine, u okviru 28. kola Okružne lige Bor odigrana je utakmica između domaćina FK Šarbanovac i gostiju FK Rudna Glava iz Rudne Glave!

Na stadionu u Šarbanovcu pred oko 200 gledalaca, domaća ekipa je još jednom pokazala da je neprikosnovena na domaćem terenu i da predstavlja „neosvojivu tvrđavu“. Od samog počekta utakmice Šarbanovac ima potpunu dominaciju na terenu, koju kruniše golom Marinković Igor u 20. minutu.

Igrao se 40. minut kada sjajni Petrikić Bogdan povećava rezultat na 2:0 što je ujedno i rezultat prvog poluvremena. Već na pocetku drugog poluvremena pitanje pobednika rešava Trifunović Goran u 53. minutu. Svoju odličnu partiju, još jednim golom kruniše Petrikić Bogdan u 58. minutu.

Sledeći gol postiže gost posle greške odbrane u 61. minutu, strelac je Balanović Marko. Posle ulaska sa klupe u listu strelaca upisuje se i Grozdanović Filip u 73. minutu. Najlepši pogodak na meču viđen je u 77. minutu kada igrač domaćeg tima, Radhu Sinan sa oko 30-ak metara, projektilom savladava nemoćnog golmana gostiju i postavlja konačan rezultat 6-1.

Ovom pobedom ekipa FK Šarbanovca stigla je do šeste pozicije, a treba napomenuti da je drugi deo sezone započela sa pretposlednjeg 15. mesta… Mnogobrojni gledaoci uživali su u prikazanoj partiji popularnih „Jelena“. Sudija Stamenković Miša iz Bora dobro je vodio današnji susret! FK Šarbanovac – FK Rudna Glava 6:1!

TEKST I FOTO: FK Šarbanovac