Kaluđerica završila prvenstvo u velikom stilu, bez poraza u 2022. godini!

U poslednjem kolu Prve Beogradske lige grupa C, ekipa Kaluđerice gostovala je ekipi Pudarci, gosti u 2022. godini ne znaju za poraz u ligi!!

Po veoma teškom vremenu za igru obe ekipe su ušle veoma teško u meč, inicijativu su preuzeli gosti i stvorili par prilika na početku utakmice.
Ređale su se šanse za gostujuću ekipu ali ništa se nije desilo konkretno sve do 30. minuta kada je posle sudijske pauze iz kornera centrirao Hebilji, a najbolji u skoku je bio Bogdanović za 0-1.

Nije se dugo čekalo na drugi pogodak i već u 35. minutu bilo je 0-2.
Pred kraj prvog dela gosti su propustili da uvećaju prednost sa jedanest metara, Marković je probao „panenkom“ ali lopta je otišla preko gola.

Drugo poluvreme donosi istu nadmoć gostujuće ekipe ali su domaći smanjili u 65. minutu sjajnim udarcem iz slobodnjaka 1-2.

Gosti dodaju gas i na ubačenu loptu natrčava Hebelji i povećava na 1-3 za goste. Bilo je još šansi i udaraca na gol domaćina što iz prekida, što iz igre ali domaćin se branio da bi jednu sjajnu kombinaciju krunisao pogodkom Simeunovića inače bivšeg igrača Kaluđerice 2-3 igrao se 85. minut.

Na kraju treba reći da je po veoma toplom vremenu utakmicu pratilo oko 30-tak ljubitelja fudbala. Sudijska trojka je uz malo problema odradila ovu utakmicu mada stiče se utisak da to mora mnogo ozbiljnije.
Ostalo je pitanje u kom rangu će se ekipa Kaluđerice takmičiti sledeće sezone jer postoje razne kombinacije od fuzije do popunjavanja liga zbog odustajanja mnogih timova zbog besparice.
Sve u svemu očekuje nas vrelo fudbalsko leto i razne kombinacije oko sastava Beogradskih liga!!!!

TEKST I FOTO: M. Petrov