Napredak sa 12 pobeda u 14 mečeva izborio plasman u viši rang!

Kao što smo i obećali u prošlom interviju to smo i ispunili, naš tim je ostvario cilj i plasirao se u viši rang!

Prolećni deo sezone protekao je kao i jesenji, apsolutna dominacija fudbalera iz Poljane. Titula je osvojena ubedljivo, 14 utakmica, 12 pobeda i samo dva puta smo gubili u prvenstvenoj godini. Najbolji sttelac tima je Marko Stsnojević, a odbrana je ubedljivo najmanje golova primila u ligi.

Kao šampioni gradske lige grupe „Dunav“ naš klub je igrao utakmicu za apsolutnog šampiona protiv prvaka grupe „Mlava“, a to je ekipa „Vojvoda Milenko“ iz Kličevca. Utakmica se igrala na gradskom stadionu u Požarevcu i naš klub je poražen u tom meču rezultatom 2-1 iako je utakmica bila poprilično ujednačena, međutim ekipa iz Kličevca je imala više sreće i došla je do prestižnog trofeja.

Sledi nam pauza nakon čega krećemo sa pripremama za novu sezonu u Međuopštinskoj fudbalskoj ligi koja nije ni malo laka. Ono što kao klub želimo je stabilnost, i da se borimo za gornji deo tabele.
Sledi nam ulaganje i u infrastrukturu, želimo da poboljšamo uslove na samom terenu i van njega, uz priključak mlađih igrača iz Poljane očekujemo da klub nastavi da funkcioniše još dugi niz godina.

Jedno veliko hvala svim dobrotvorima koji su finansijski pomogli klub, veliko hvala našim navijačima koji su nam uvek 12-i igrač i posebno hvala našem legendarnom treneru doktoru Drašku Periću, velikanu ovog kraja koji nas je ponovo vratio tamo gde u ovom trenutku i pripadamo!

Sledeće sezone još jače nego ove! FKNP 🔵⚪

TEKST I FOTO: FK Napredak Poljana