Jelav odneo pobedu u komšijskom derbiju!

MOFL „Jadar“
3. kolo
FK „Jelav“ – FK „Cer“ (Jadranska Lešnica) 4:0 (2:0)
„POBEDA, U KOMŠIJSKOM DERBIJU“

U prvom meču koji smo ove godine igrali kao domaćini, došli smo do vrednih i zasluženih bodova.
Od prvog minuta imali smo veći posed, stvorili više prilika i, na vreme, postigli pogotk
.
Prvi gol, u 21. minutu, delo je našeg omladinca, Nikole Jovića, koji je iskoristio odličan centaršut Marka Miletića i, rezantnim udarcem glavom, stigao do prvog pogotka u plavo-belom dresu.
Ubrzo zatim, naš kapiten, Miloš Miletić, u 25. minutu, koristi odličnu asistenciju Darka Jovanovića, posle kornera i, oštrim volej udarcem, iz srca šesnaesterca, pogađa mrežu gostiju.

Taj rezultat dao je sigurnost našim momcima i uveo utakmicu u željeni tok.
U drugom delu igre, naši momci su kontrolisali dešavanja na terenu, što je dalo priliku šefu stručnog štaba, Slobodanu Stanimiroviću Liksiju, da kombinuje sistem igre i pruži priliku svim raspoloživim snagama. To se isplatilo, u vidu više stvorenih prilika, od kojih smo materijalizovali dve.

Prvo je, u 70. minutu, posle sjajnog proigravanja Stefana Reljića, na sebi svojstven način, naš Nemanja Jovanović sigurno završio odličnu timsku akciju i smestio loptu u „malu mrežu“ protivničkog gola.
Kao šlag na dobru partiju naše ekipe, rezervista Vladimir Bakić je odlično realizovao gol priliku i, u 86. minutu, postavio konačan rezultat.

Nastupali smo u sledećem sastavu:
Radić, Ma. Miletić, Aleksić (Marešević), Gligorić (Bakić), Mi. Miletić, D. Jovanović, Novaković, Reljić, Gajić, I. Miletić ( N. Jovanović) i Jović.

Korektnim gostima čestitamo na fer i korektnoj igri i želimo sve najbolje u nastavku sezone. Takođe, zahvaljujemo se domaćoj publici koja je danas solidno popunila tribine i pružila veliku podršku svom timu.
Našim momcima i treneru naše ekipe čestitamo na zasluženoj i važnoj pobedi, koja nam puno znači pred sledeći prvenstveni duel, naredne nedelje, u Gornjoj Koviljači, gde gostujemo ekipi „Studenca“.
Vidimo se tada,
NAPRED, FK „JELAV“ !!! 🔵⚪⚽💪

TEKST I FOTO: FK Jelav