Zvezda u potrazi za pojačanjima: Talentovani igrač, Vezni igrač, Defanzivac, Napadač

Prema najnovijim izvorima, klub je u pregovorima sa nekoliko poznatih fudbalera sa ciljem da ojačaju svoj tim za narednu sezonu.

Jedan od najvećih potencijalnih transfera je igrač koji dolazi iz drugoligaša iz inostranstva, koji je već pokazao svoj potencijal u prethodnim sezonama. Veoma je talentovan i ima veliku budućnost pred sobom, a Crvena Zvezda veruje da će mu pružiti savršenu sredinu za dalji razvoj i napredak.

Takođe, Crvena Zvezda traži veznog igrača sa iskustvom iz evropskih takmičenja, koji će biti ključna figura u timu i pomoći u dostizanju ciljeva u narednoj sezoni.

Druga pozicija na kojoj klub traži pojačanje je odbrana. FK Crvena Zvezda je u potrazi za iskusnim defanzivnim igračem koji će imati zadatak da ojača odbranu i pomogne ekipi u narednoj sezoni, tu kao najveće pojačanje figurira Miloš Degenek.

Poslednja pozicija na kojoj klub traži pojačanje je napad. FK Crvena Zvezda želi da dovede igrača sa velikim fudbalskim znanjem i iskustvom, koji će biti sposoban da postigne veliki broj golova u narednoj sezoni.