Đoković prozvao Eurosport: Zašto se objavljuju netačne informacije o meni?

Novak Đoković, jedan od najboljih srpskih tenisera, morao je da reaguje na navode Eurosporta da nije tačno da je prkosio sudiji na meču sa Karbaljesom Baenom i da dele informacije koje nisu tačne. Oni su na svom Instagram profilu postavili objavu koja insinuira da se Novak nije povladio pravilima, na šta je srpski as morao da odgovori preko te društvene mreže.

Đoković je prozvao Eurosport i zapitao se zbog čega se nešto tako pogrešno objavljuje bez ikakve provere. On je objasnio da sudija mu je dozvolila da ode u toalet, ali mu je rekla da nemam pauzu za toalet, već samo za presvlačenje na pauzi. Ona mu je rekla da mora da požuri, ali to nije snimljeno. Kada je izlazio sa terena, sudija ga je zvala, što on nije čuo. Ona je htela da mu kaže da je toalet na drugoj strani terena. On je našao jedan tamo gde je otišao i brzo je sve odradio zbog vremena koje je imao na raspolaganju. On nije joj prkosio niti kršio pravila. Ona mu je dala dozvolu i rekla mu da bude brz.

Đoković je zaključio da Eurosport treba biti oprezan sa objavama i da imaju obavezu prema mnogo sportskih fanova koji ih prate. On je zahtevao od Eurosporta da budu precizni i da provere informacije pre objavljivanja, kako bi se izbeglo širenje netačnih informacija.