Severina pobegao zbog 25 hiljada evra, pa se vratio u Partizan

Foto: FK Partizan

Krilni napadač Partizana – Ksander Severina, nezadovoljan zbog duga od 25 hiljada evra, napustio Humsku, ali je posle ubeđivanja, ipak pristao da se vrati među crno-bele.

Severina, koji je letos stigao iz Den Haga i etablirao se kao jedan od najboljih igrača Partizana, nije bio zadovoljan zbog neisplaćenog duga od 25 hiljada evra, te je revoltiran napustio Humsku. Pokušavao je strateg crno-belih Igor Duljaj da umiri situaciju, a klub iz Humske je i objavio fotografiju na kojoj trener i ofanzivac pričaju na video pozivu, ali je bilo jasno da nešto ne štima. Sama činjenica da uprava Partizana nema mogućnost da isplati 25 hiljada evra, koji u fudbalu predstavljaju simboličan novac, govori o problemima sa kojima se crno-beli suočavaju. Neverovatno je da čelnici kluba nisu uspeli da pronađu novac i tako umire jednog od najboljih fudbalera u timu.

Severina je u četvrtak napustio Beograd, a brzo se pojavila informacija da se na takav potez odlučio usled dugovanja od 25 hiljada evra koliko mu je sledovalo za potpis ugovora, što znači da crno-beli dug prema krilnom napadaču imaju još od jula 2023. godine, kada je stavio paraf i zadužio opremu. Ipak, Severina i ljudi iz Partizana su se očigledno dogovorili oko dinamike isplate, te je ofanzivac pristao da se vrati u tim i priključi treninzima.