Medijima se saopštenjem obratio Ninoslav Spasić: Rat sa FSS još nisam izgubio!

Foto: Pirot plus.online

Posle odluke Suda u Lozanici da je Ninoslav Spasiić, izguvio spor sa Fudbalskim savezom Srbije, bivši arbitar i predsednik Strukovne organizacije FS Regiona istočne Srbije, zvaničnim saopštenjem se obratio domaćim medijima.

-Odluka Suda iz Lozane je sramna! Stojim iza svake reči i odgovorno tvrdim da su plate i nagrade zaposlenima, na ime plasmana na SP u Kataru, nezakonito deljene. Simptomatično je da svaki spor pred istim Sudom, FSS dobija bez problema, iako je reč o instituciji pred kojom jedino možemo da se nadamo zadovoljenju pravde. Očigledno da ni u Lozani više to nije moguće. Od Srbije, državnih i sudskih organa odavno sam digao ruke . stoji na početku saopštenje koje je potpisao Ninoslav Spasić,  bivši delilac pravde i prvi čovek Sudijske organizacije Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije.

U daljem delu teksta nekadašnji internacionalac, ne krije da se obratoi i državnom vrhu, ali i da neće odustati od namere da dokaže da je govorio istinu.

– Pisao sam i kabinetu predsednika Aleksandra Vučića i dobio najavu brzog odgovora. Naravno, niko se nije oglasio. Nije bilo odgovora ni iz tužilaštva za organizovani kriminal. Pitam javno – šta znači obrazloženje odluke Suda za arbitražu da su moje izjave u medijima bile zlonamerne? Radio sam za platu od 25.000 dinara, koliko ljudi iz FSS prihoduju? Generalni sekretar, direktor reprezentacije, ekipa iz sportskog sektora? Vreme je da saznamo koliko novca su podelili, da se napravi imovinska karta za svakog od njih! Piše tamo sve crno na belo, ali mi, građani Srbije, očigledno ne zaslužujemo to da znamo! Saznaće se jednog dana i za sve što su uradili. Novac je samo za njih i njihovu decu!

A, onda i poruka nekadašnjeg fudbalskog sudije:

– Izgubljena je samo jedna bitka, rat nikako! Nastavljam borbu, ničija nije gorela do zore – stoji na kraju saopštenja koje je potpisao Ninoslav Spasić.